- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
direwolf #64440 üzenetére
Direwolf:
Pedig nem kell egy olcsó nas-ért mélyen a zsebbe nyúlni, nekem egy GoFlexNet üzemel Nas-ként, FTP, samba, transmission azon fut, WAN oldalról is elérem FTP-n, torrentet is tudok hozzátenni távolról.
Jelenleg Mobilnetes az itthoni net 60/30 MBit/s körül van a sebesség. Ftp-n LAN-on 60MB/s-el másolok a 1TB-os 2,5" Red winyóról a számítógép felé. Ext4-re van formázva.1. Nálad azért volt 6MB/s a sebesség, mert NTFS van, ext4 alatt 13 MB/s a csúcs a V1 routertől. (Ebből lett nekem is elegem ezért ruháztam be a GoFlexNet-be Vargalex ajánlásával...)
2. A winyónak jobb az állandó menet mint a leállások, de majd a tőlem okosabbak megmondják
3. Nekem sem kellett nas, de sokkal kényelmesebb így, mert a filmet sem kell másolgatni, medialejátszó látja a lan-on keresztül.
4. Amíg nekem is a tp-link látta el a torrent kliens szerepét erősen limitálni kellett a letöltést, szálakat stb. mert nálam is dobálta a wifi-t, ez NTFS alatt szerintem hatványozottan igaz lehet....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest