Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Marcelldzso
üzenetére
a te konfigodból is megint csak arra jutok, hogy nagyon sokat számít a kliensek hardvere/szofvere
mondjuk azt nem írtad, hogy kábelen vagy wifin lógva teszed meg a dolgokat
nagyjából én is ua használom mint te (SAMBA/DLNA/tm)
ha nekem megy a 200K le, 20K fel, akkor még közben a 1,5GB-os xvid-ek simán mennek dlna-n, de pl a fullHD már néha beszaggat
párszor már olyan is volt, hogy ment a fel/le, ment a 1,5GB xvid, és gyerkőc játszott PS2-n samba-ról, és nem volt gond, de azért biztos nem próbáltam volna meg luci-ba lépni (a családi békesség miatt
)
és persze közben azért használgatja 1-2 telefon is a vendég hálót
viszont ha a loadodat nézem, akkor a tied is megugrott a LUCI-ba lépve nem? (Átlagos terhelés 2.36, 1.09, vagy közben más is történt?) -
SteveBeard
senior tag
válasz
Marcelldzso
üzenetére
Vargalex formázó felületével formáztam a hdd-t, a swap jóval kisebb, lehet ez a baj?
Bár nem hiszem, mert ezt régebben készítettem és nem volt nagyobb a swap.
Ha ezt valaki végig csinálja az újabb firmware-ek valamelyikével akkor nálam nem stimmel valami...
Linux alatt át tudom méretezni a particiókat a fájlok megtartásával? Vagy csak a swap a és az overlay tároló méretét megcserélni, mert ahogy látom a rendszernek elég lenne kisebb partició is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt 4 kábel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

vargalex