Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:20:12

LOGOUT.hu

TP-Link WR1043ND - N450 router

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69307) CheGhost válasza IpiBcsi (#69305) üzenetére


CheGhost
aktív tag

Szia!

A képet megnézve az alábbiak jutottak eszembe:
- A "globális beállítások"-ban
-- az "engedélyezve" checkbox-ot pipáld ki (putty-os ablakban látszik, hogy kétszer van megadva ez a rész, egyszer 0, egyszer 1)(szerk.: vargalex-nek igaza van, van egy betű eltérés)
-- "daemon indítása, mint" résznél vállasz ki valamit (ebben nem vagyok biztos, talán ha felajánl valami transmission-osat akkor azt, ha nincs akkor ?root)
-- "puffer méret"-nél értéket adj meg, 0 talán a legjobb, de 4-ig elmehetsz

Bocs, de nem folytatom, mert egy csomó minden nincs, vagy rosszul van beállítva... a luci-s felületen állíts be mindent.

Egyébként talán érdemes lett volna már egy összerakott build-et felraknod. Az utóbbi napokban nem derült ki nekem, hogy abból hátrányod lenne. A speedfire-s leírás már jó pár főverzióval ezelőtt, azóta sok minden egyszerűsödött.
Ha olvasol, akkor az alábbi korábban írt hozzászólásomat is figyelmedbe ajánlom. :) Annyi kitétellel, hogy az aktuális OpenWRT verzió megnevezése természetesen behelyettesíthető.

És a legfontosabb, hogy ha stabil openwrt verziót raksz fel, akkor abban alapból kell lennie luci-nak, abban a legtöbb dolog könnyen és gyorsan beállítható.

szerk.: Hosszú ideig írtam, addig megelőztek. :)

[ Szerkesztve ]

*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.