Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximusz
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére

Szia - köszi a választ, de közben találtam egy sokkal jobb oldalt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
akinek ilyen problémája lenne : http://tothszabi.info/2010/05/16/open-wrt-firmware-frissitese-ujrahuzasa
itt részletesebben le van írva az újrahúzás (bár ugyan az a szerző

akkor nekifutok újra.
Bár előbb lehet megkérdezem, hogy lehet-e illetve mit lehet vele elkészíteni.
Amit szeretnék:
-szeretnék rákötni egy nagyjából terrás méretű wincsesztert, és amolyan NAS-ként használni (vagy ftp-n keresztül, vagy hálózati megosztással, vagy.... egyáltalán milyen lehetőségek vannak??? ).
-elérni a windows xp-s itthoni hálózati gépekből (esetleg kintről [ a wan oldalról ], decsak ha megoldható)
-szeretnék rajta portot átirányítani, hogy a hálózaton belüli gépek tudjanak alkalmazásokat futtatni aktív internet irányú kapcsolatokkal
-szeretnék rajta egy torrent kliens futtatni, hogy a debian, ubuntu image-eket én is tudjam seedelni a nap 24 órájában.
-szeretnék rajta vagy ip cím alapján, vagy mac cím alapján forgalmat szabályozni (többen használjuk azt a netet, és nem szeretném, ha bárki elvinné a teljes sávszélt)
-szeretnék rajta QOS-t tehát a "fontosabb" alkalmazásoknak, portoknak nagyobb prioritást adniextrák (nem tudom, hogy mi valósítható meg és mi nem):
-láttam egy Asus router USB csatlakozóján egy USB-s hangkártyát, amivel a di.fm webrádiói közül hallgattak egy-egy stream-et... - ha megoldható lenne, szívesen kipróbálnám.
-ha megoldható lenne, szívesen üzemeltetnék egy egyszerűbb (nem flash-es, nem phps) weboldalt a routeren (ha megoldható)
-jó lenne elérni kívülről, mondjuk WinSCP-vel, vagy ha nincs más, sima ftp kapcsolaton keresztül a rákötött winyót.
-erre a célra van egy 1 gigabájtos pendrájvom, amit szívesen beáldoznék a router memória bővítésére, ha megoldható és ezzel tudom (egyáltalán tudom??) gyorsítani a router működését (vagy egyszerűen érdemes egyáltalán külső usb-s pendrájvra telepíteni a rendszer egy részét, hogy minél több belső memória maradjon ?) -... - a lényeget remélem értitek, ha kell, van pendrive, ha nem kell, akkor .. másra használom.ha valaki válaszolna a kérdéseimre (mondjuk pont te Speeedfire, aki szerintem legjobban értesz jelenleg a témához a fórumozók közül), akkor biztos vagyok benne, hogy sok megválaszolatlan kérdésre választ adna.
előre is köszönöm : (közben sikerült újrahúznom a rendszert a routeren 10.03-al)
maximusz
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Arc Raiders
- Próba
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / posta
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex