Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Üdv! Beruháztam végül én is egy ilyen routerbe, feldobtam rá Alex 0.91-es fw-jét, nagyon jól működik, ezúttal is köszönet érte!
Egy nyűgöm van csak: beállítottam jól a dyndns-t, el is tudom érni rajta a lucit és az SSH-t is a 2222-es porton, de a 9091-es porton nem jön be a transmission (192.168.1.1:9091-ről flottul megy). Visszakerestem itt a topikban mik lehetnek a buktatók, pl. Watch directory enabled és RPC whitelist enabled is no-ra van állítva a transmission configjában, mégse akkar megmukkani a dyndns címen (transmission újraindítás és teljes reboot is volt már természetesen). Firewall configját nem piszkáltam meg, de olvastam a fw leírásában meg látom is a configban h engedélyezve van a 9091-es port WAN irányba is. Hozzáteszem eddig csak itthonról próbáltam a dyndns-t, amint módom lesz megnézem "ténylegesen" kívűlről mi a helyzet, mert fontos lenne, hogy el tudjam érni távolról is a transmission web felületét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Egy nyűgöm van csak: beállítottam jól a dyndns-t, el is tudom érni rajta a lucit és az SSH-t is a 2222-es porton, de a 9091-es porton nem jön be a transmission (192.168.1.1:9091-ről flottul megy). Visszakerestem itt a topikban mik lehetnek a buktatók, pl. Watch directory enabled és RPC whitelist enabled is no-ra van állítva a transmission configjában, mégse akkar megmukkani a dyndns címen (transmission újraindítás és teljes reboot is volt már természetesen). Firewall configját nem piszkáltam meg, de olvastam a fw leírásában meg látom is a configban h engedélyezve van a 9091-es port WAN irányba is. Hozzáteszem eddig csak itthonról próbáltam a dyndns-t, amint módom lesz megnézem "ténylegesen" kívűlről mi a helyzet, mert fontos lenne, hogy el tudjam érni távolról is a transmission web felületét.
vargalex