Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GemGeza

csendes tag

Hali,

Most tettem szert egy 1043 ND-re. Megpróbáltam magam átrágni a rá tehető Linuxos firmware-ek özönén de rendesen elvesztem. Nem csak az jelent nálam problémát, hogy linux-hoz nem nagyon értek hanem, hogy nem tudom eldönteni melyiket is válasszam.
    Eddig Wrt54GL-et Tomatosítottam és ez nagyon bejött, de úgy olvastam, hogy az nem támogatja a 1043-at.
    Mivel rendesen írtatok a fórumba hsz-t nem bírtam végig olvasni, így remélem nem fogtok megbántódni, ha ezzel a kérdéssel fordulok hozzátok.
    Van olyan egybe program csomag, amit érdemes feltenni és "minden" benne van (kb a tomatot szeretném viszont látni, mert az ismerem, de úgy tűnik az reménytelen :) )? A mindenen azt értem, hogy 300Mb-es WiFi, Gb-es WAN, Gb-es LAN, működjön a portforward, QOS, DynDNS. Mivel a biztonság is fontos tűzfal is jó volna. Az USB működése annyira nem érdekel, mivel mögötte lenne egy NAS amiről a szükséges dolgokat el lehet érni, csak a portforward és a DynDNS működjön stabilan. Az sem lenne utolsó, ha nem karakteres lenne, mert mint fentebb írtam ahhoz nem nagyon értek.

Segítségeteket előre is köszönöm:

GG

Új hozzászólás Aktív témák