Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rút Rkiller
friss újonc
válasz
donmackó
üzenetére
Köszönöm, de én csak annyit tudok elérni, hogy gyorsan villogjon a ledje..
Amit ezután kellene csinálni azt csak sejtem..
Sajnos nem vagyok szakképzett ebben a támában, csak egy egyszerű felhasználó..
Viszont azt sem értem, hogyan is lehetne megjavítani ezt, a jelenleg rajta levő dolgokból, hiszen így soha nem is működött.. -
Rút Rkiller
friss újonc
válasz
donmackó
üzenetére
Szia!
Fw.t, a gyártó oldaláról, sorban amit találtam, (141022), (150302), és végül (150518). Ezen szerintem soha nem volt frissítés, ezért mindet feltettem neki sorban, hogy biztosan jól érezze magát..
Lehet, hogy értelmetlen volt, de így csináltam. Hiba nélkül jól működött, minden restart után..
Majd jött, amit fentebb írtam..A tftp-t megpróbáltam, nem tudom, melyiket kellene, én az "Open tftp server" nevűvel próbálkoztam, abban van egy olyan, hogy "Run stand alone"..
Nos ez ír ki dolgokat, de én nem tudom, mit tehetek itt.. Írni nem tudok bele, amúgy sem tudnám, hogy mit írjak..
Ekkor fordultam ide segítségért, mert nekem ez nem megy.. -
Rút Rkiller
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
A napokban szereztem be egy ilyen routert.
Működött rendben, de tudatlan balgasággal megfrissítettem úgy, hogy a hosszú nevű: "openwrt-19.07.6-ath79-generic-tplink_tl-wdr3600-v1-squashfs-factory.bin" fájlt átneveztem "wdr3600.bin"-re.
Tettem ezt azért, mert eredeti nevén nem tetszett a routernek.(openwrt fórumon olvasottak alapján).
Így már elfogadta és megfrissítette magát.
Ezután újraindult, úgy tűnt minden rendben, de sajnos nem.
A kapcsolat nem jön létre, a lámpái felvillannak,de semmi értelmes életjel nincs.
Nincs helyi hálózat, nincs internet, nincs wifi. Sehogyan nem tudok hozzászólni..
Olvasgattam sokat, de nem tudok eleget, nekem ez mély víz..
Szeretném megtudni, miért történt ez és valahogy helyre lehet-e hozni?Köszönöm..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest