Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Indiant
üzenetére
elfogadhatatlan ?
Sokat beszéltünk már erről több topicban is....nemrég valakinek a 880 volt kiakasztó a 940 helyett..... tényleg óriási problémák ezek
Nekem 80-as a netem, de az 1-2 mérésen kívül sosem használtam ki (3 család rengeteg eszközzel), előtte 20-as volt, az már kezdett necces lenni 30 klienssel. És a mérés sem azért volt mert kíváncsi voltam hogy tudja-e, hanem a mérési módszer tesztelése miatt...Donmacko: akkor sem lesz nagyobb nete 250esnel, a 20 meg hibahatárba belefér

-
donmackó
addikt
válasz
Indiant
üzenetére
Van hozzá Fast-Path-es Lede verzió is ha annyira kell a sebesség. Itt írnak róla hogy mi is ez -> Qualcomm Fast Path For LEDE
Gyakorlatilag egy egyedi nat megoldás a Lede alá. -
donmackó
addikt
válasz
Indiant
üzenetére
Igen, a sysupgrade verziós telepítő kell, és ne tartsd meg a beállításokat. Ha csak alap dolgokra kell, akkor érdemesebb a Gargoyle fw. De az alp openwrt-s cc alá fel lehet tenni suste mentéseit, de akkor érdemes extroot-ot csinálni. Azért az az ajánlott (legalábbis az egyik) mert rengeteg dolgot meg lehet alapból csinálni rajta.
-
suste
veterán
válasz
Indiant
üzenetére
bár a leításban basic van
az a leírás a nem suste/headless fw-khez van!
a mi fw-nk esetén a repair-ok kellenek, pont ahogy csináltadösszes fájlt vissza kell állítani
az előzőből adódik, hogy nem
openwrt leírások 90%-a jó a lede-hez is!
extroot kell, ha sok csomagot akarsz telepíteni, mert a miénkben elég kevés hely marad
viszont ha nem kellenek a beépített extrák (tm, dlna, ftp, stb), akkor lehet jobban jársz egy sima stabil buildddel....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

), akkor a gyári kell neked....