Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Gianni1
üzenetére
Én nem akartam elvenni teljesen a kedved az openwrt-től, csak arra utaltam, hogy sokat kell olvasnod.
Ezért írtam, hogy először tedd tisztába magadban az alapokat. Az szerintem nem elvárható, hogy gombnyomásról gombnyomásra leírja valaki itt, hogy mit kell csinálni.
Ha elkezded olvasni ezt a topicot, akkor nagyon hamar szembe találod magad vargalex bloggal , amit el kell olvasni. Ha nem érted ami oda van írva, akkor google a barátod, és utánaolvasol (akár itt a fórumon is).
Az tuti, hogy vagy itt, vagy a 1043-as testvér topicban, találsz minden kérdésedre választ! -
Rick4
félisten
válasz
Gianni1
üzenetére
Nem kell azokkal foglalkozni, akik egy komplexus vagy mentális probléma miatt azonnal támadnak, olvasd a topic-ot, ha meg kérdés merül fel, írd be nyugodtan. Persze arra ugrani fognak a türelmesebbek is, ha olyat kérdezel, amit két napja már megkérdeztek, de egy szájbarágós leírást kérhetsz nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest