Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
favagoJoska
üzenetére
erről meg ez jut eszembe
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Cheesy
üzenetére
az ezüstről mindig ez a mém jut eszembe
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
szerintem sajnos a vagyonadónak amúgy is túl nagy jelentőséget tulajdonítanak, az ilyesmit sajnos tipikusan rohadt nehéz implementálni mert az érintett réteg általában elég jó abban hogy elrejtse/kimentse a pénzét. szvsz nyilván a korrupció visszaszorítása és EUs pénzek bevonása dobna a helyzeten, illetve én is reálisan azt látom hogy bizonyos kedvezményekhez hozzá KELL nyúlni.
-
FireKeeper
nagyúr
és amikor a cég rájön hogy nem tudsz 10x több melót megcsinálni vele, hanem mondjuk jó esetben 10-20%-al vagy hatékonyabb, de cserébe az előfizu mindig pörög akkor mi lesz? bár költői a kérdés, ki leszel rúgva, aztán amikor senki nem végzi el a munkát, jön a pikatchuface.
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
kardkovacsi
üzenetére
autóiparban dolgozom, nincs ebben semmi rossz szándék, meg hogy "direkt baszódjon el", csak eszméletlen szintű fillérbaszás, és a követelményeknek való megfelelés kicentizése van. régen a marzsok is nagyobbak voltak és nem volt ennyi figyelem a költségek optimalizálásán ezért ment ki sok régebbi kocsi a világból is mert túl voltak tervezve. ne tudjátok meg néha eurocenteken mennyi baszakodás van ma már.
nem autós topik, meg nem is vagyok full szakértő de én magamnak csak japán autót vennék mert ők még manapság is sokszor hajmeresztő követelményekkel jönnek és be is tartatják.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
az más kérdés hogy a kiadás már eddig is egyre kérdésesebb volt (beütötte a fejét az emberek fizetőképességének a plafonjába), és azért most biztos lesz a mostani bérlőknek egy része aki tulajdonossá tud válni, illetve lesz olyan is aki kiadásra, befektetésre vesz, tehát a kereslet-kínálati viszonyok a bérlők irányába billenhetnek el.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
kardkovacsi
üzenetére
jó akkor legyen 50-et el nem érő, és ne 50-et nem meghaladó a határ
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
kardkovacsi
üzenetére
teljes az AI hisztéria, és ngl én még mindig nem értem, mire fel.
-
FireKeeper
nagyúr
én mondjuk bevallottam AI-szkeptikus vagyok, de egyelőre nehezen látom hogy az "AI", ami a megfelelő hamburger rendelést nem tudja felvenni, álhíreket hallucinál, stb, majd elveszi a munkámat záros határidőn belül. illetve sanszosabb hogy mivel a menedzserek-főnökök agyát telebeszélik vele, átadják neki a munkát, majd jön egy akkora gebasz ami miatt újra kell gondolni ezt az egészet.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
kardkovacsi
üzenetére
várható volt amúgy hogy két ekkora egó nem fog tudni együttműködni szvsz, sőt én azt vártam már korábban lesz széthullás.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Vision
üzenetére
én ebben szinte biztos vagyok, ott is már csak inkompetens bólogató-jánosok maradtak, aki ellent mert mondani az már rég ki lett utálva a belső körökből. szerintem azt nem értik meg hogy még ha tárgyalási technikának is szánták volna ezt (its just a joke bro), a világgazdaság nem úgy működik hogy következmények nélkül lehet ekkorákat fenyegetni.
-
FireKeeper
nagyúr
kíváncsi vagyok ez kinek segítség, ismerve a magyarok anyagai helyzetét és pénzügyi tudatosságát. nyilván lesz valami hatása de a megélhetési válságot nem ez oldja meg, persze egyértelmű hogy nem is ez a célja.
#11200 detto ugyanerre gondoltam, ismerősi körömben is jellemzően nem azt hallom hogy "jaj de meg tudnám venni azt az XY lakást de hát a pénzem le van kötve nyugdíjpénztárban".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- VR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Hetvenmillió telefonnál is többet adott el a Honor tavaly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15IMH05 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze nem haszontalan, meg simán lehet hogy találnak végre egy "killer app"-ot, de eddig nekem az egész tűnik megoldásnak ami a problémáját keresi.
minden élethelyzet más, de az szerintem is full nonszensz hogy ennyire nyíltan befektetésre is nyílt ez.
Ixion77