- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-02-08 12:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztenly
tag
Na szuper, a rést szerintem betölti. Ma volt valami hír, hogy ennyire kalapálnak mindent? Tegnap mínuszban nyitottak és áttoltak minden pluszba most meg pont a fordítottja van.
En is kezdem elveszteni a fonalat. Eddig érzékelhető volt h napon belül mi miért mozog most kicsit kevésbé.
-
Sztenly
tag
En azt nem értem az ezüst miért lett ennyivel jobban teljesítő aranyhoz képest 1-2hónap alatt? (Egyiket se venném vagy adnám el csak kérdezem)
-
Sztenly
tag
-
Sztenly
tag
Ingatlanpiacnál előfordulhat hogy fele akkora kínálat és 3szor nagyobb kereslet valamint valós +50% infláció konvex lineáris kombinációja létrehozhat olyan áremelkedéseket amiket itt linkelt valaki.
+ Eladói greed.
Nade mivel felteszem senki nem tudja h 1996 vagy 1999-et írunk, azok akik szerint utóbbi azok h védekeznek a tőzsdén ez ellen? -
Sztenly
tag
uppsz - a srác jól elkapta a tetejét, csak az irány nem stimmelt. Felkészül: ezüst, kripto...:
A réz és olaj is lefelé konyult, bár az arany-ezüst száguldásából nemigen kaptak (sőt...) - úgy tűnik lefelé már tudnak a nemesfémekkel menni. A napi buktalistát a Platina vezeti. Érdekesség, hogy 2008 előtt a platina még kb 2x drágább volt az aranynál.
A squid game-ben is azért verték egymást a dél-koreaiak mert egy influenszer rábeszélte őket a kriptóra és mindent elbuktak.
Ott ezek szerint be van tiltva a diverzifikáció
-
Sztenly
tag
sztem ezek hamarosan korrigálnak, ha már a "célár"aknál tartottunk, jövő év második felére XAU 3200, XAG 30 alá várom
Én okt. 17-én délelőtt eladtam a GDX állományom felét. Sajnos nem mindet, mert tartalékoltam arra hogy hátha tévedek és még feljebb megy.
Nagyon zsúfolt volt már a mozi, mindenki az aranyról beszélt.
Sajnálom persze hogy a maradékot nem zártam, de nem nagyon, mert szerintem néhány hét/hónap alatt kirázza a piac a hitetleneket (meg a tőkeáttéteseket), majd stabilizálódást követően újabb ATH-kra megy. A probléma ami hajtja továbbra is fennáll és megoldhatatlannak tűnik.
Tehát szerintem jövő év második felére XAU 5000+
Én 3650 alatt újra venni kezdem.PLTR-rel vagyok gondban. Nagyon eladhatnékom van mert szerintem fundamentálisan megalapozatlan a jelenlegi árfolyam, ugyanakkor TA alapon simán mehet tovább fel.
Pont én is PLTR-en gondolkodtam h mi legyen vele.
Szólj ha kitaláltad.
-
Sztenly
tag
Igen ezt ki lehet belőle olvasni csak értelme nincs még a kormány logikája alapján se.
Vajon évi 1M törlesztőt választana valaki ami 20-25 év alatt egész látványos összeg vagy szimplán 1M-et az elején.
Micsoda dilemma.
Hacsak valaki évente nem újítja meg a hitelt más banknál, de sztem az is bukó az első-höz képest. -
Sztenly
tag
új otthontámogatási program indul a közszolgálatban dolgozóknak
Az évi nettó egymillió forintos otthontámogatás kétféleképpen használható fel: egyrészt a már meglévő lakáshitel törlesztésére vagy egy új lakáshitel önerejének a kifizetésére.
csodásGondolom a mondat második fele elírás: "Az évi nettó egymillió forintos otthontámogatás kétféleképpen használható fel: egyrészt a már meglévő lakáshitel törlesztésére vagy egy új lakáshitel önerejének a kifizetésére."
Tehát új lakáshitel törlesztő részlet csokkentése. Ugye? -
Sztenly
tag
-
Sztenly
tag
Nekem az AMD vonat sajna már elment, ma is kiszállnék belőle, ha lett volna merszem tartani
.AMZN ban lehet még valami, de azt a pozit is minimum felezni fogom, az időhorizontomnál (3-4hét) hosszabb korrekciótól tartok.
#21206: eltérő fogalmazás, ennyi. "drága" == arra számítunk, hogy az időhorizontunkon belül nem megy érdemben feljebb az ára, horribile dictu korrigál. A belső infók stimmelnek, a vaskos tulajdonrészeknek köszönhetően

Megértem abszolút. Van olyan h az ember egyszerűen telitődik 1-1részvénnyel és alig várja h szabadulhasson tőle.
Nekem a TSLA volt ilyen.. 380nál azt mondtam h kész én itt elengedem no-way h megin 400 fölé menjen már elegem van Musk-ból is..
Ezeket a pszichés dolgokat ha jól/jobban kezelnénk lehetne nagyot szakÍtani. -
Sztenly
tag
Várjáá, mindjá le leszel oltva, hogy azúgyneem market timing!!4!444!!!, vagyis mégiscsak, de mégse
.
Igen, a jóöreg Warren bá' is vízzel főz, de jó szakács. Nem a legújabb eresztésből való vagyok és biza' emlékszem, amikor hogy-hogynem volt nála szépen félretett zseton a 2008ban megtépázott bankrészvényekből válogatni (Wells Fargo) - sőt, horribile dictu olyat csinált, ami az "okos" fórumokon, "tanácsadóknál" komplett eretnekségnek számít: rávett a meglévő készletre
#21201: A jövőt ugye senki se tudja előre, de azt tudjuk, hogy időnként vannak korrekciók, úgyh. egyelőre én is építem lefelé a pozijaimat. A NASDAQ a hetedik zöld hónapos gyertyáját írja, amiből 5 hónap ATH+ATH hátán. Nem azt mondom, hogy ugrás a shortba, de a pihenő valószínűsége elég nagy, főleg úgy, hogy a szőke Torgyán rángatja a gyeplőt.
Realizálás után kis esést követóen visszaszálltam AMD vonatra és +19%on áll.
Sztem még van kakaó a történetben (egész AI-t illetően) de nem mondom h nem érdemes csökkenteni a kitettséget apránként.
Aranyat kellett volna realizálni 1hete de ez már csak ilyen...
Itt mit vártok/ mire fogadtok? -
Sztenly
tag
-
Sztenly
tag
-
Sztenly
tag
Lemaradt a portfólióátfésülés: kevesebb egyedi részvény és több index-ETF szerepel a tervben. NVDA vételt lehet hanyagolni is fogom, mert az SP, Nasdaq úgyis bőven tartalmazza.
#20872: TSLA-nál én inkább short beszállókat próbálok kiszimatolni, erősen koncentrált hopiummal megy a cég.
Más: a techcégek átvették az Amerikai tőzsde 56%-át, ez több, mint a dotcom csúcs idején:
Ilyesmit tervezek én is valamnnyi goldETF meg talán Bond erősítéssel.
-
Sztenly
tag
Korábbi csúcs, 2024 március: 227.3
Mai csúcs (nyitvatartás, eddig): 226.7Fogalmam sincs hogy tudnak ezek a véletlenek ilyen pontosan újra és újra megtörténni.
Szokott ilyenkor némi visszacsorgás lenni (legutóbbi példa: ORCL), meg ahogy az aranyban, úgy az SMH-ban is nagyon ideje már egy korrekciónak.
De aztán ha folytatódik a hosszú távú mintázat akkor mehet az AMD még jóval feljebb is. Az előző hosszú távú csúcs 40%-kal haladta meg az azelőttit. (Tudom hogy a múltból semmi sem következik a jövőre nézve, de szereti az ember a sormintákat. Belém nevelték az oviban
)TSLA is nemsokára új csúcsra fut.
Meglepne ha azt áttörné, még a maga unikornis kategóriájában is. -
Sztenly
tag
Szerencsére még Pre-ben jó áron eladtam. Éreztem h nyitáskor pofon lesz belóle.
Am NVDA szinte ATHn van. 166 tűnik egy kis támasznak.
Felteszem egy válság az ö részvénybeomlásával kezdődne.
Avagy adott a téma. Ki h áll a riogatásokkal? Milyen jel vagy funda alapján reshapelnétek a teljes protfolitokat? -
Sztenly
tag
-
Sztenly
tag
Oke, de a többi befektetési eszközben jellemzően nem szoktunk élni/lakni meg gyereket nevelni meg sztem tudod mire gondolok.
Akinek még nincs máshogy viszonyul hozzá mint a random tőzsdeindex-hez.
Szerintem ezért specifikus. Meg ahogy látom a kormány szerint is... -
Sztenly
tag
ON, mert ez az egész EU gazdaságot, INGATLANPIACOT, adórendszereket, nyugdíjkasszákat alapvetően befolyásolja:

SzVSz ennek fényében a kontinensen az ingatlan a LEGROSSZABB hosszútávú befektetés. És nem csak azért, mert kevesebb, pláne öregebb ember kevesebb ingatlant fog venni: szépen elkezdenek emelkedni az olyan típusú ADÓK ami alól "jajj nincs bejelentett munkám", "jajjénnyugdíjasvagyok" stb kifogásokkal nem lehet kibújni, köztük a Mo.-i lakosság számára eddig nagyrészt ismeretlen INGATLANadók (olaszoknál ebből nincs hiány).
És igen, ott a klímaváltozás, 45 fokban, erdőtüzeket szagolva/rosszabb esetben előlük futva szvsz már nem annyira szipiszupi a családi nyaralás.#20229: Nem VOLT rossz befejtetés. SzVSz Békés megye, de még Bpest is tökéletes iskolapélda lesz a következő évtizedben a "múltbeli teljesítmény nem garancia az árak jövőbeni alakulására" alaptételre. Bpest még hagyján, de a Békési ingatlanpiac fundái egyenesen katasztrofálisak - bizony, egy szerkezetileg tökéletesen ép, alacsony rezsijű, 1500m2 kerttel rendelkező ház pl Battonyán 25M-s árcédula mellett erősen túl van árazva. Miért? Mert amikor 10év múlva eladnád, a fél utca üres lesz már 5-6db omladozó romon eladó táblával. Sőt, lehet már most is üres, csak ábrándoznak még az eladók és nem sürgős nekik a pénz.
Nem ingatlanbefektetőként de azért kiegészítésre szorul amit Írsz:
1) Nézd meg mi a kÍnálati oldala az ingatlanoknak. Ha csak magyarországra szorÍtkozunk akkor lényegesen alulmarad egy 'egészséges' szinttől.
2) Csak mortalitás miatt nem lesz minden ingatlan értékesÍtve. A vidéki romok kiesnek az állományból. Oda már Y meg késobbi generaciok be sem tennék a lábukat.
3) Az örökölt ingatlanok sem mennek egyből a kinálati oldalra mert sokan befektetésként megtartják. Ez max a bérlési piacot befolyásolja.
4) A bevándorlást kihagytad teljesen. Nem mondom h mi célország vagyunk, de a vendégmunkás betelepités és más ingázó munkavállalók is a vevői oldalt erősithetik évek mulva. Nyugat-EU-t meg nem félteném ebből a szempontból.
5) A külföldi tőke jelenlétét se emlitetted. Egyes elemzések szerint van még alulértékeltség Mo-n bár mát rapid módon zárkózunk fel.
6) Az individualizmus azt hozza h nagyobb négyzetméteren akarnak alapvetően élni az emberek.
7) Kinek mi a hosszú táv. Ha 5év alatt duplázódott az ingatlan értéke bármikor eldöntheted mit csinálsz vele. (2014óta kb bármelyik 5öt vehetjük)
+1 A világban lévő pénzbőség hajtja az inflációt és még sokáig is fogja. -
Sztenly
tag
Angliából hazaköltözős csoportban láttam feljönni a témát, őszintén nem követtem végig mi lett a végkifejlet. Olyanok reagáltak, akik már brexit utáni Brit TB-jogviszonnyal sikeresen csapolták meg a CSOK keretet. Marhajónekik, de ez akkor is nettó árfelhajtás, ráadásul magyarországi adófizető pénzéből olyannak, aki életében csak kivett az országos kasszából.
"Miért a játékosokat szídod miért nem a játékszabályokat alkotókat?"
Ezzel a lendülettel a fiatal 3 gyereket vállaló párokat is meg kéne kövezni vagy bárkit akinek épp kapóra jött ez az elmúlt időszakos unortodoxia... -
Sztenly
tag
mondjuk pont ez a szép ebben a 3%-os szarban hogy nincs beköltözési/bejelentési kötelezettség hozzá, és hivatalosan ki is adhatod.
Ezért hívják befektető start programnak elemzői körökben. Röhej az egész. De ezt már páran leírták.
Az is non-sense h pont a jutalmazott réteg nem is fog rájuk szavazni... -
Sztenly
tag
Ne aggódj, van Mo.on egy dzsentri réteg, akik ha nem is nagy tételben, de rá fognak repülni.
Slusszpojén, hogy kicsit a "saját fajtámról" is beszéljek: külföldi magyar csoportban láttam amikor nem egy honfitárs, aki a hazaköltözést fontolgatja, arról kérdezett, hogy ugye külföldi jövedelemmel/TB-vel is lehet otthon ilyen csudahitelt felvenni a házra, amibe költöznének? OK, nem rengeteg, de a szűkös kínálat miatt ha csak 1% (kb 1000db az évi 100e magyar ingatlantranzakciót nézve) ilyet rádobunk a piacra, az feljebb fogja lökni az árakat. És ha az árak feljebb vannak lökve, a jóisten se fogja őket leverni, a kb racionális 2016 körüli szintekre meg pláne nem, ahhoz világválság+államcsőd kell.
Csak szomszédos országban élőknek játszik a lehetőség ha jól értelmeztem.
Ausztriából biztos nem költöznék haza csak emiatt és adnám fel az ottani életet a többi szomszédos országba meg eleve nem költöznék szóval akkora plusz keresletet ez nem fog teremteni a külhoniak esetén szvsz. -
Sztenly
tag
A Berkshire most miért lett hirtelen szerelmes az UNH-ba?
-
Sztenly
tag
-
Sztenly
tag
Ez sose volt Otthon Start program. Ez a kezdetektől fogva egy állami garanciás Befektető Start program.
#19779 Sztenly: Nem is terveztek egyébként hazajönni? Emlékeim szerint nem kell benne lakni, ráadásul te/ti is jogosultak vagytok rá, ha van külföldi munkaviszony. Ami amúgy beszarás, mert így olyanokhoz is kerül az adóforintom, akik az itthoni kasszába nem raknak be semmit - valószínűleg nem véletlen nincs szűkítve itthonira
Még nincs végleges verzió de legvalószínűbb az h ez lesz benne:
Az utolsó 180 nap szigorítása: Az Otthon Start program rendelettervezete szerint a kérelem benyújtásának időpontjában és az azt megelőző 180 napban a munkavégzésnek Magyarországon kell történnie, még akkor is, ha a TB-jogviszony külföldi.
Emiatt nem tartanék attól h tömegesen rohannának haza a külhoniak. -
Sztenly
tag
Én is szemeztem az Otthon Start-al de mivel 5évig bent kell lakni nekem ez nem játszik. Külföldön vagyunk. Csak emiatt no way h hazamenjünk.
Ezeket egyébként hogy ellenőrzik? -
Sztenly
tag
Pl. az IB-nél úgy működik a margin call, hogy ha nem állítasz be sorrendet egyszerűen a bróker választ egy pozit és lezárja addig amíg el nem éred a margin határt. Ez azért érdekes, mert ha az aranyból lenne bármilyen margin call is finanszírozva akkor nem emelkedne az arany akkor amikor az indexeket épp földbe döngölik. Valójában a legnagyobb szakadásoknál kéne az aranynak is esnie, de ilyen jellegű korreláció egyáltalán nem látható.
Mellesleg szerintem nem egyre gondolunk. Margin call van, gyakran, minden spekuláns szembe találkozott már vele, nem egyszer. Igen, amikor nagyobb mozgás van a piacon akkor megnő a számuk. Kb. mint amikor hullámzik a tenger, amikor nagy szél van akkor jobban. Amire én gondolok margin call által hajtott esés alatt, az a cunami. Amikor semmi se tud elé állni.
Nem kötelező, ez tény.
Én látok korrelációt 4GLD-n.
-
Sztenly
tag
-
Sztenly
tag
Trade war meg Trump csak egy kis zaj
Szerintem nem zajok, hanem szorosan összefüggenek az AI vonallal. A trade war pl. azért mert nagyrészt ez mozgatja: [link] (fentebb már linkeltem)
Ez valamennyire előrevetíti a jövőbeli folytatását is, amit pl. a piac szerintem nem áraz (talán nem is lehet).Trump meg azért, mert ez az 5 éves időtáv amit te is írtál (meg amiben az AI techbrok a kormányzat közelében gondolkoznak, hogy utána hogyan fog kinézni a világ arról senkinek elképzelése sincs) gyakorlatilag Trump uralkodása alá esik. Ha a Situational awareness esszében írtak jó jósgömbnek bizonyulnak, akkor könnyen lehet, hogy ez a Trump ciklus lesz az USA történelmének egyik legfontosabb elnöki ciklusa. Sajnos eddig Aschenbrenner írása ijesztően stimmel, sőt, bizonyos szempontból még konzervatívnak is bizonyult a valósághoz képest.
Aschenbrenner? Hol olvasható az írása?
-
Sztenly
tag
Én nem is értem, hogy legkésőbb 2014-ben Krím után, hogy a francba nem esett le a politikusoknak, hogy nahh akkor most fegyverbe. Komolyan, masszívan alkalmatlan volt az egész EU vezetés, ha ez egy ilyen esemény nem szólaltatja meg a vészcsengőt..
Simia megelőzött de a lényeg benne van. Krím nem egy klasszikus területfoglalás volt.
-
Sztenly
tag
-
Sztenly
tag
-
Sztenly
tag
-
Sztenly
tag
-
Sztenly
tag
Covid előtt(? 2020 február) 3380-as szinten volt az S&P500 ami akkor ATH körüli érték volt, március végén a covid miatt beesett 2240-ig, ezt 2020 augusztusra ledolgozta, onnan 2021 Dec 31-ig ~folyamatosan ment 4760-ig, 2022 október elején lejött 3580-ig, innen 2023 július 4520, 2023 október vége 4120 és innen fel 2025 február közepéig 6114-re.
Miért, milyen okok miatt reális egy 4000 fölötti szint, vagy másként miért ne mehetne a jelenlegi 5600-as szintről 3500-4000 körüli szintekre?
Ahogy néztem komolyabb elemzők százalékos korrekciókat néznek nem az abszolút értéket.
Covid alatt -21% drop volt így az most 4800-as szintet jelent. Ezt gondolják sokan a legrosszabb scenáriónak és ha jól látom 5500 alá nem is igen nézett be most.
Irgalmatlan pénz van a világban ami egyből korrekciózza' a korrekciót szerintem. -
Sztenly
tag
Megállt az USA zuhanás?
Csak nem?!
Világindex már egyre szebben oldalazgat, de SPX is mintha fordulni szeretne. -
Sztenly
tag
ha minden változatlan (de tényleg minden más változatlan pl. $-ban az árfolyama is) es csak a $ gyengül €-hoz kepest 3%-ot, akkor €-ban 3%-kal csökken az árfolyama
multkor valaki kerdesere mar betettem, valosag (ennek megfelelöen nem 100%-ban a kerdesednek megfelelö) pl.: ugyanazon ETF csak londonban vs. Xetran:

masik

a különbsegek es az €/$ viszony "hajaznak" egymásra, de nem tökéletesen ugyanakkora
Rendben akkor "we are on the same page" mostmár.
Szemléletesek az ábrák! -
Sztenly
tag
Na ezzel nem kerültünk sokkal közelebb a megértéshez

Szóval, ha van egy eredetileg USD-ben jegyzett ETF - de nem kell, hogy csak az USA piacot fedje le, lehet pl All-world is mint a VWCE/FWRA - és annak német tőzsdén, EUR-ban jegyzett UCITS változatát veszed meg, akkor ha a enne kárfolyama nem változik, csak a dollár gyengül, akkor az eur-ban jegyzett ár is ugyanannyit gyengül.
Mivel belekavartad itt a 100% USA piacot, ezért félreérthető, hogy akkor most a dollárgyengülés piacra gyakorolt hatását is ideérted-e? Feltételezem nem, csak nem jól írtad le a problémát.
Köszi mindenkinek a választ!
Van h a több info segít van h nem.
De máskor leírom h mit látok és akkor csak annyit kérdezek h ez miért történik szerintetek.Ezt egyébként most visszaolvasva a topicban úgy tűnik valaki már hasonló észrevétellel élt h az USA részvények már nem esnek hanem mondjuk stagnálnak de az ő ETF-je pedig mégis zuhan pedig az összetétele nem indokolná.
Ott a dollárgyengülés mint ok kijött csak az nem h mi a pontos hatása. (Lineáris vagy csak egy részét magyarázza...)Nekem meg pont ez a 3% nagyjából a forecast-om.
-
Sztenly
tag
Tegyük fel veszel egy ETF-et a német tőzsdén ami csak USA piacot fedi le 100%-ban de EUR-ban jegyzett.
Minden változatlan csak a dollár gyengül 3%-ot.
Mi lesz az ETF új árfolyama? -
Sztenly
tag
Ha a dollár ma pl gyengül 3% ot az EUR-al szemben akkor ez egy az egyben azt is jelenti h az összes EUR-os részvény ami a dollárost követi az ugyanennyivel zuhan?
-
Sztenly
tag
Én is ebben a hajóban vagyok, (már egy jó adagot átvittem) de a május-júliusi lejáratú PMAP-ot csak akkor törném fel ha az EUR-HUF 410-et megközelítené és ezzel párhuzamosan a világindexek már legalább az oldalazást elkezdenék a masszív zuhanás után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Robogó, kismotor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS5278
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
)
Kérdeztem valamit normálisan.