Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lisztok
kezdő
Szerintetek lesz esélye beváltani Nagy Mártonnak a “Magyarországon csak 5 bank maradhat” fenyegetését?
Mivel az Erste most bekerült az aktuális főellenségek közé igy egy kicsit aggasztanak ezen kijelentései, mert a TBSZ-em épp őnáluk van
-
Lisztok
kezdő
válasz
Dare2Live
üzenetére
“Meg hogy a fél ország betegen jár dolgozni mert úgy lett a rendszer kitalálva, hogy betegen is járjon.”
En kb nettó 70-100 ezerrel kapok kevesebbet ha lebetegszek és elmegyek egy hét táppénzre. Plusz a patikában is ott marad legalább 15-20 ezer ilyenkor. Én az egészségemet már fontosabbnak tartom, mint a munkahelyet, de nagyon sokan úgy is bejárnak dolgozni, hogy akár lázasak meg taknyuk/nyáluk összefolyik. -
Lisztok
kezdő
[link] Nagy Márton szerint 5 nagy bank maradhat. Orbán legutóbbi Erste ellenes kirohanása után érdekes nyilatkozat.
-
Lisztok
kezdő
Kíváncsi leszek a társadalmi hatásokra, amit az ai, illetve az automatizáció fog okozni. Tartok tőle, hogy hosszútávon inkább a disztópikus forgatókönyvek közül valósul meg valamelyik.
-
Lisztok
kezdő
-
Lisztok
kezdő
válasz
Ringman
üzenetére
Én pont mostanában gondolkoztam el azon, hogy vennem kellene egy biciklit, mert gyakran van olyan, hogy 1-1,5 km-t megyek az autóval és leállítom. Majd visszafele ugyan ennyi vagy még kevesebb. Sajnálom ilyen rövidtávokra beindítani. Mehetnék gyalog is, de gyalogoltam már eleget az életemben, plusz ott van az időtényező is.
-
Lisztok
kezdő
Ez valami bug?
Euroert vettem részvényt netbroker webes felületen xetra tőzsdén. Ott euroban is van mutatva, viszont a George appban usdként látom.
-
Lisztok
kezdő
Sziasztok!
Intel részvényről vélemény? Elég jót ment az elmúlt hetekben, habàr nyílván ez nem jelenti feltétlen azt, hogy ez a jövőben is így lesz.
-
Lisztok
kezdő
válasz
FireKeeper
üzenetére
Munkahelyem dolgozói parkolójában az utóbbi időben erőteljesen megszaporodtak a fiatalabbak körében a 17-18 év körüli BMW e90-ek és E60-ok. Én arra gondolok l, hogy ezek nagyrésze munkáshitelből van
-
Lisztok
kezdő
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a cikkben említett szélesebb adófizetői bázis létrehozása (gondolom a sok féle szja adóalap kedvezmény eltörlésére gondolnak), illetve a rezsitámogatások kivezetése politikailag mekkora öngyilkosság lenne, akármilyen regnáló kormányzatnak.
-
Lisztok
kezdő
“A magyarokat nem lehet kifosztani.”
-
Lisztok
kezdő
“Történelmi döntést hozott a német parlament, jön az 500 milliárd eurós gigacsomag”
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Revolut
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
- DLSS3 Gamer PC / Intel i5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 4060 / 1TB NVME SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
plusz azok az “aláírások” a dokumentumok alján…..