Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciricica
tag
Mi a franca van amúgy?
5 088.10 USD, +2312.3 (+83.21%) az elmúlt évben.
-
ciricica
tag
válasz
Ringman
üzenetére
Én értem, hogy mit akarsz csak jelenleg ez arra lenne jó, hogy az EU jól kibasszon saját magával.
Ide kicsit most okosabbnak kell lenni.
Plusz Trump szeret az elején fenyegetőzni. Elvégre üzletember. Most látjuk alkudozni. Neki ez a taktikája. Megnézzük mit lép az EU.
Azt én is támogatom, hogy EUban használjunk EU termékeket. De ettől nagyon messze vagyunk.
-
ciricica
tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Így látom én is.
Nem muszáj lölőnek vinni, mondjuk az autópálya üzemeltetést. Most ez csak egy.
Többit is biztos lehet intézni.
-
ciricica
tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Something like that.

És ez a mostani állapot. Ha egy kicsit javulnak a dolgok, felpörög a gazdaság(vannak külső hátráltató tényezők is), akkor talpra lehet állítani még az országot.
Kicsit amúgy mindenhol szar, de nálunk a legszarabb. EU-ra gondolok.
-
ciricica
tag
Van náluk pénz, kurva sok. Ezt tudja mindenki. Én sem tagadom. Tudja mindenki, hogy alapítványokon keresztül tűnik egy csomó, mert ott nem kell elszámolni tételesen.
Úgy értettem, hogy nincs náluk, hogy idővel mivel folyamatosan van bevétele az országnak, mert működik, lesz miből finanszírozni a fejlesztéseket amire az országnak szüksége van. Most az, hogy van pénzük kit érdekel. Előre kell tekinteni. Az már náluk van. Hogy mire fogják költeni a közeljövőben majd kiderül. Nyilván egy része megy a "nehezítsük meg az aktuális kormány életét".
Még mielőtt Fidesz party-nak leszek titulálva, aki tagadja a dolgaikat.

-
ciricica
tag
Csődközelbe került a BestByte
Mennyire lehet ok a 27% ÁFA?
Nem rég egy másik nem kicsi műszaki bolt dobta be a törülközőt. Lavina? -
ciricica
tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Nem érted. Veszünk is áramot X-ért, mert kell. Ez tiszta sor. Paksnak egy része itthon van felhasználva, egy része elvan adva, mert többet kapnak. Nem 100% magyar felhasználás paks.
-
ciricica
tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Igen adnak el belőle külföldre, mert többet kapnak érte. Nem csak mi használjuk el.
-
ciricica
tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Szerintem az is probléma, hogy van egy atomerőművünk.
Pontos számot nem fogok tudni mondani, de pár forintért van előállítva az áram ott. És a többsége nem ide haza van eladva. Sajnos. Pedig lehetne olcsó/olcsóbb a villany.
-
ciricica
tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Nagyon mélyen nem akarok bele menni, de a Delta Force volt használva ami ugye közvetlen az elnök alá van rendelve, plusz DEA.
Ez lehet így nem teljesen helyes, de valszeg valami kiskapu volt kihasználva.Mert 20 éve még nem volt annyira érdek. Most pont jól jött. Ez ilyen bent volt a fiókba és majd valamikor jól jön kártya volt.
-
ciricica
tag
Hétfőn a Nike kilő?

-
ciricica
tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Nem ilyen egyszerű a szitu itt. Az elején közösen csinálták az olaj kitermelést, de Venezuela szépen lassan kirakta az amcsikat, nem túl szép módon, államosított mindent.
Az ottani olaj nem túl jó(kénes asszem). Kell hozzá a megfelelő technológia, logisztika, tudás, hogy jó legyen.
Szóval nem, nem ugyan az mint az Orosz-Ukrán szitu.És még ezer másik dolog van/volt ami miatt ez megtörtént, de ez kvázi be volt ígérve már egy ideje és nem Trump volt, hanem az amerikai kormány. Rendezték a számlát.
Plusz jól jött az Epstein akták is kicsit háttérbe szorultak.
Venezuela Kínával és az Oroszokkal fűzött erős kapcsolatot.
Drog csempészkapu. Plusz a cartellel is üzletelnek.
Segítenek eladni az orosz szankcionált olajat.
És még kitudja mennyi minden van.Ez annyira smooth volt, hogy fixen le volt beszélve a titkosszolgálatok által, hogy mikor mi lesz csak maga a diktáror nem tudott róla. Vagy igen?
Alma-körte szitu. Kicsit olvassunk előtte.
-
ciricica
tag
Eh

-
ciricica
tag
válasz
gertitorpe
üzenetére
Akkor az év eleji eseményeket már el is felejtetted?
Vagy csak nem olvastad. Ott is eljátszották ezt. -
ciricica
tag
válasz
Ringman
üzenetére
Figyi én mindig elmondom amikor szóba kerül, hogy nagyon szép és jó, de, ha valahonnan egy adóforma eltűnik(állambevétel), akkor máshonnan lesz visszapótolva.
De ez már senkit nem érdekel. Ő többet fog kapni. Szemellenző ON.
Nagyon jó az árstop is, de a bolt másik 100 terméknek az árát fogja emelni. De ez sem baj. Az olaj meg a tej legyen olcsó. Egyszerűek vagyunk na.
-
ciricica
tag
válasz
Ringman
üzenetére
3 éve megy az ország EU-s pénzek nélkül.
Ha csak a felét haza tudják hozni valamit csak kitalálnak, hogy fedezve legyenek a dolgok.Tegyük fel ez 1000 milliárd forint többletköltség az államkasszának. Azért azt szerintem kitudja termelni az ország.
Itt a baj, hogy MP túl nagy számokkal dobálózik néha. És túl korán, mert nem várt kiadás termelő dolgok még jöhetnek, mint pl. a 3%-os.
-
ciricica
tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Én most azt olvastam, hogy az AMD-nek is.
Amire tudok gondolni, hogy ne adjon el sokat Kínának. Vagy ha elad, akkor USA járjon jól. Nv meg tuti befogja építeni az árba, szóval Kína drágábban veszi majd meg. USA, Nv jól jár. Kína meg nem érdekli őket, van pénzük.
-
ciricica
tag
Erre mondjátok, hogy nem tudja mit csinál.
Tegnap állhírben közölték, hogy lesz 90 nap szünet a vámokra.
Ma meg azt mondja, hogy OKÉ legyen.
Mekkora troll a csávó.
Nem lesz itt nagy gebasz. Most a gyengéktől elveszik a pénzt. Aki kicsit merész tud keresni kicsit. Akik közel vannak a tűzhöz most nagyot szakítanak. Szerintem.
Részben várható volt valami ilyesmi. Azért az elmúlt 2 évben elég sok pénz elment más országok támogatására. Trump most szeretnék visszatölteni a perselyeket.
-
ciricica
tag
Mennyire durva, hogy ellenáll a piac a Kínai ellenvám bejelentésre. Azt hittem egy 5-8% esés elkönyvelhető lesz nyitáskor. Erre semmi kb. Inkább zöldbe nyitottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill számla, 6 hó gar
- HP Pavilion
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest