- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciricica
junior tag
A csoda Rhein 7% esett egy hét alatt. Holnap Rheinmetall AG, J.P. Morgan, European Industrials Conference
Londonban.
Lehet számítani jó, jobb bejelentésekre amitől kicsit pattanhat felfelé? Ha már amúgy is háború egy kicsit jó lenne shortolgatni. -
ciricica
junior tag
Ha így mennek tovább a dolgok és mondjuk még jobban eladósítják az országot, minden mindegy alapon, választások előtt érdemes lehet kiüríteni az államkincstár lekötéseket?
-
ciricica
junior tag
válasz
FireKeeper #18412 üzenetére
Mielőtt azt hiszed, hogy milyen qva jó az euró egy nem gazdag országban ajánlom nézd meg ezt a videót. Olaszországban, Spanyolországban és Görögországban milyen csodákat művelt.
[link] -
ciricica
junior tag
válasz
kardkovacsi #18236 üzenetére
Én esést várok. Ami nagyon nyomja az a tüzérségi gránát. Többszörösére drágult az elmúlt 2.5 évben. Kereslet. Ha ez megszűnik, akkor vissza kell esnie az árának. Mármint a gránátnak.
Amikor több tízezer, százezer darab gránát adnak a nyugati országok ukrajnának, ne higgyük, hogy azt valaki nem fizeti ki.
A Rhein nem fog puszi gyártani több százezer gránátot.
Vagyis én így látom. -
ciricica
junior tag
válasz
kardkovacsi #17927 üzenetére
Sorry, de én most nem az USA-Kína vámháborúra gondoltam.
Ottani idő szerint 9:00-kor alá lesz írva egy gyógyszeradó csökkentés az USA-ban.
-
ciricica
junior tag
Ma fel vagy lefelé fognak menni a gyógyszeripari stock-ok?
-
ciricica
junior tag
Erre mondjátok, hogy nem tudja mit csinál.
Tegnap állhírben közölték, hogy lesz 90 nap szünet a vámokra.
Ma meg azt mondja, hogy OKÉ legyen.
Mekkora troll a csávó.
Nem lesz itt nagy gebasz. Most a gyengéktől elveszik a pénzt. Aki kicsit merész tud keresni kicsit. Akik közel vannak a tűzhöz most nagyot szakítanak. Szerintem.
Részben várható volt valami ilyesmi. Azért az elmúlt 2 évben elég sok pénz elment más országok támogatására. Trump most szeretnék visszatölteni a perselyeket.
-
ciricica
junior tag
Mennyire durva, hogy ellenáll a piac a Kínai ellenvám bejelentésre. Azt hittem egy 5-8% esés elkönyvelhető lesz nyitáskor. Erre semmi kb. Inkább zöldbe nyitottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest