Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Azért ebben nem lennék biztos ennyire, bár én sem vagyok szakember.
Olyan van, hogy valaki "zöldáramot" vesz ugyan abból a hálózatból amiből te nromál áramot veszel.
Ezt ha jól emlékszem úgy érik el, hogy az energiakereskedő leszerződik "zöld" erőművekkel, és ott annyi kapacitást köt le, amennyit neked elad.
Akkor miért ne lehetne Paksi áramot eladni valahová ugyan ezzel a technikával?A szabályozható erőművek tipikusan az aktuális árak függvényében döntik el, hogy beszállnak-e a termelésbe vagy nem, tehát kell hogy legyen valami mechanizmus aminek a mentén az áram ára megtalálja az erőművet. Ha ez így van, akkor szerintem lehet mondani hogy X erőmű áramát exportáljuk.
(persze azt nem tudom, hgoy Paks csinál-e ilyet, gondolom ez az MVM döntésén múlik)Biztos van itt erengetikában járatos villamosmérnök. Ha offtopic is, jó lenne ha írna pár sort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X390 i7-8665 16Gb ram, 512 Gb NVMe, érintő kijelző, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ixion77