Hirdetés
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Begi
senior tag
válasz
julius666
üzenetére
Beágyas lévén elég közel vagyok a HW-hez. Az AI-t igazán HW közeli dologhoz még értelmesen nem tudtam használni, de ahogy egyre feljebb lépegetünk, úgy sokkal többet tud segíteni. PL. egész jó python/shell scripteket tud írni, sőt a C tudása sem rossz, bár inkább magasabb szinten írja a kódot, nem beágyas szemlélettel.
Azzal nem értek egyet, hogy annyira sok féle HW lenne manapság. Eléggé koncentrálódik a piac, és az utasításkészletek sem különböznek számottevően.
A gépi kód generálás nem ördögtől való, szvsz megírja C/Rust nyelven és használ egy jó compiler-t, ami talán jóval kisebb erőforrás igény, mint közvetlen gépi kód írása.
Ott van viszont a tesztelés ami mindig kritikus, elég sokat lehet szívni a HW-rel. Az implementáció jó ha a munka 10%-át teszi ki, a többi meg a design, tervezés, !tesztelés!.
Persze ha majd az AI tervezi a HW-t is...
Bár úgy gondolom, hogy van még 10 évem, mire átveszi a munkám az AI, de már nézegetem a pék tanfolyamokat és reménykedem abban, hogy addigre meg lesz egy valamilyen szintű FIRE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Kutya topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Android játékok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ixion77