Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
de teny, hogy egy csomo szuper okosnak tuno forumtarsunk 5 dollarnal se vett volna
Na jó, de én ezzel mit csináljak? Vezekelnem kéne mások múltbeli posztjai miatt amiért most hasonló véleményen vagyok velük?
(Teszem hozzá azért velük se vagy túl igazságos, ez az 5 dodós ár amit bedobtál - mai részvényszám mellett - 2013-ban volt. TSLA lassan 5 éve egy jó széles sávban ugrál le-fel, de mint az ökörhugyozás. Aki őszintén hisz benne és DCA-zza folyamatosan, az 2020 vége óta piaci alulteljesítést vesz a pénzéből, jó kis hullámvasút mellett. Valahol mégis igazuk volt azoknak, akikkel 20-21-ben vitatkoztál (még a másik topikban) a témában...)
En se vennek most sok Tesla reszvenyt, de teny, hogy egy csomo szuper okosnak tuno forumtarsunk 5 dollarnal se vett volna.
Azt meg szabad kérdezni a portfóliód jelenleg hány %-a van TSLA egyedi részvényben? Régebben tudom, hogy volt neked rendesen. (Ja igen: indexes részesedés nem számít, nyilván nem Musk jövőképe miatt veszel egy indexet).
Nekem 0 és ezen nem is tervezek változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Lexus, Toyota topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Robogó, kismotor
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ixion77