Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• julius666

addikt

válasz emvy #17444 üzenetére

de teny, hogy egy csomo szuper okosnak tuno forumtarsunk 5 dollarnal se vett volna

Na jó, de én ezzel mit csináljak? Vezekelnem kéne mások múltbeli posztjai miatt amiért most hasonló véleményen vagyok velük? :F

(Teszem hozzá azért velük se vagy túl igazságos, ez az 5 dodós ár amit bedobtál - mai részvényszám mellett - 2013-ban volt. TSLA lassan 5 éve egy jó széles sávban ugrál le-fel, de mint az ökörhugyozás. Aki őszintén hisz benne és DCA-zza folyamatosan, az 2020 vége óta piaci alulteljesítést vesz a pénzéből, jó kis hullámvasút mellett. Valahol mégis igazuk volt azoknak, akikkel 20-21-ben vitatkoztál (még a másik topikban) a témában...)

En se vennek most sok Tesla reszvenyt, de teny, hogy egy csomo szuper okosnak tuno forumtarsunk 5 dollarnal se vett volna.

Azt meg szabad kérdezni a portfóliód jelenleg hány %-a van TSLA egyedi részvényben? Régebben tudom, hogy volt neked rendesen. (Ja igen: indexes részesedés nem számít, nyilván nem Musk jövőképe miatt veszel egy indexet).

Nekem 0 és ezen nem is tervezek változtatni.

Új hozzászólás Aktív témák