Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
válasz
Ixion77
üzenetére
Meg emelkedhet is 15%-ot. De ha nagyobb valószínűséggel esik, akkor azzal most lehet pénzt keresni. Implied probability normális eloszlást mutat, piac nem gondolja úgy, ahogy te.
Szerintem, ha USD-ből kiáramló tőke új befektetést keres a jövőben is, arany vevői nem fognak eltűnni. Tehát, mint oly sok minden mostanában, ez is a naracsembertől függ. TA-nak nincs bizonyítható prediktív ereje, ez nincs most sem másképp.
-
julius666
addikt
válasz
Ixion77
üzenetére
Igen. Már érezhetően a retail is rákapott az aranyra.
rossz döntés volt arany helyett főleg aranybányákat és ezüstöt venni.
Hát, valóban. Újabb kiváló tanulság arra, hogy nem szabad túlokoskodni a dolgokat.
Aranybányák tartását sose értettem teljesen. Aranyat elsősorban a mostanihoz hasonló viharos idők miatt tart az ember a portfóliójában, ilyenkor meg a bányák pont, hogy alulteljesítenek a sima aranyhoz képest. Ami aprót nyersz az osztalékokon, pont akkor bukod el, amikor jól jönne, hogy aranyad van.
Ezüst terén sajnos átérzem a fájdalmad, még 19-ben vettem arra alapozva, hogy hosszú ideje már historikusan (meg fundamentálisan) olcsó az aranyhoz képest, előbb-utóbb lesz egy jó átszálló. Azóta is várom.

Mostanában részleges eladáson gondolkodok, csak nincs ötletem hogy mibe kellene átforgatni.
Ha túlvettből túladottba akarnál átülni, akkor az hosszú dollár kötvény. Azért kell hozzá bátorság ilyen időkben, nem mondom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest