Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
BlackV
üzenetére
Ambíciózus. A portfólió hány%át teszed rá?
#22796: én is erősen szekptikus vagyok a fémekkel kapcsolatban, arany beleértve - de én, ahogy kolléga is megírta, nem értem a piacokat
.#22786: sajnos az van, ahogy szorul a demográfiai hurok a világ körül, egyre neccesebbek lesznek ezek a dolgok. Először túlnépesedtünk (=1970ben már messze nem lehetett csak úgy kiönteni a szutykot a természetbe, mint 1150ben), most meg csak pislogok, olyan tempóban estünk neki az öregedésnek - főleg a világ tudást/szakértelmet, vagyont és demokratikus értékeket birtokló felén
. Van az egyéni, családi és társadalmi érdek, ezek között egyre inkább kiéleződik a konfliktus - jó megoldás nemigazán van. -
BlackV
őstag
Semmi probléma a képviseleti demokráciával, a gerrymanderinggel éppen úgy vissza lehet élni mint a cenzussal. Lehetetlen igazságos választási rendszert alkotni, torzítás és backdoor mindenképpen lesz rajta. A demokrácia nem realista, hanem idealista irányzat. Lehet hozzá közelíteni és lehet tőle távolodni. A demokrácia törékeny dolog, éppen a jellegéből fakad, hogy a választóknak kell vigyázni rá.
A demokrácia legfőbb erénye, hogy diktatórikus elemek és gondolatoknak is teret ad. Ennek hagynék időt. Ha ezt valaki megérti, akkor wow effektusban lesz része, és rengeteg frusztráltsága elillan,
ami a befektetői donteseinkre is jótékony hatással lesz. Ezért írtam on-ban ezt a hsz -t.
Irány a hétfő, 5000aklat érdemes xau-t venni, hajrá hajrá!

-
atee_13
őstag
Nézőpont kérdése. Így meg arra teremtettünk precedenst, hogy írni, olvasni, számolni nem tudók csináltak sokadik 2 harmadot és asszisztálnak egy autoriter rendszer kiépítéséhez és legitimizálják a fidesz EU ellenes trójai tevékenységét.
És nem kell jönni senkinek a nácizással meg a fasisztázással:
-
válasz
üzenetére
tudod mennyit keresett egy professzor pár évvel ezelőttig? 400 bruttót nyugdíj előtt. az semmi egy költségvetésnek / többet ivott el az évfolyam egy hónapban.
Labor? az a kis kémia lötyögtetés? pár ezer éves reagenssel? vagy a kivénhedt oszcilloszkóp fizikán? béka ölés élettanon ? értelmetlen , gyógyszertanon meg nincs is laborgyak.
a beteg lehetne másik kórházban is. pedig ingyen van.
a formaldehid filléres, a hullák meg "szerzettek" , az oktató meg közalkalmazotti bértáblán van. ami semmivel sem több, mint bölcsész karon.
nincs oktatási boncolás, akik a kórbonctanra kerülnek, azokat vidéki kórhzban is megnézik. egybébként a kórbonctani boncolás nem nagy kunszt, olyan, mint a csirkét szétkapni. talán csak a koponya körfűrészelése kicsit időigényesebb.
én azt mondom, nem drágább, mint bármilyen más felsőoktatás. a rezsi meg ugyanannyi.
az, hogy a hallgatókkal mennyit fizettetnek, amennyit akarnak, de állítom, hogy a valós költséghez nincs köze.
-
Joe123
senior tag
válasz
Moltiszanti
üzenetére
Opciós kereskedés. Úgy lehet vele nagyon gyorsan sokat keresni, ha eltalálod az irányt és nagyon pontosan eltalálod az időzítést. Amit a posztban leírt, az kb. a lottóötös kategória, bennfentes infók nélkül nagyjából lehetetlen így eltalálni, hogy pont jó irányba és ami még fontosabb, pont jókor játssz meg egy extra nagy elmozdulást. (Persze ha a Trump slepp tagja vagy, az más, úgy nem olyan nehéz.)
-
kardkovacsi
senior tag
Én nem vagyok benne biztos, hogy az egyénnek jó-e. Én mondjuk tuti akkor is dolgoznék csak épp valami saját dolgot amivel pénzt keresnék és akkor ugyanott lennék.
De a legtöbb ember akinek nincs gyereke és van ingatlanja simán lehetne FIRE, kiadja a lakását, elköltözik Balira és kész
-
Simia
junior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Mondjuk igen, a FIRE az nagyon gáz szerintem.
Már többször mondtam, hogy a széles körű FIRE rossz a társadalomnak és valójában fenntarthatatlan. Amíg elég kevés ember csinálja, addig persze OK, de ha elég sokan képesek lennének rá és csinálnák is, akkor valószínűleg lehetetlenné válna a széles tömegeknek. Dolgozni ugyanis valakinek mindig kell, tök mindegy mennyi pénze van az embereknek, az csak egy "részesedési arány" az aktuális termelésből. -
Simia
junior tag
válasz
atee_13
üzenetére
Szerintem az állítás csak annyi, hogy ha precedenst teremtünk azzal, hogy bizonyos embereket ki lehet zárni a szabavazásból, akkor elindul majd ezen szabályok alakítgatása, (Pontosan milyen szöveget kell értelmezni, ki vizsgálja hogy értelmezted-e, pontosan mennyi pontot kell szerezni, stb.) amiből könnyen lesz fasizmus a végén.
-
válasz
t72killer
üzenetére
ez az orvos képzése drága, egy baromság. belülről láttam, szinte semmi költsége nincs. tábla, kréta , irásvetítő.
A klinikai gyakorlaton a beteg meg ingyen van, maximum az adott orvos fizetésének egy része veszik el, amikor magyaráz a betegágy mellett. de mivel szrt sem kerestek, ez nem szignifikáns. -
Moltiszanti
csendes újonc
Ilyennel foglalkozik valaki? Mi ez?
https://www.facebook.com/share/1BpXcgjy1V/
-
t72killer
titán
válasz
lemusz
üzenetére
Nehéz ügy, pénzügyileg nézve abszolút nem "élősködők" természetesen, hisz nem kevés adót befizettek. Viszont, főleg egy orvos esetén, a társadalom nem kevés erőforrást fektetett abba, hogy ő "létrejöjjön" mint orvos: kellett egy alkalmas családba születni, ahol anyuci nem drogozta szét embriókorában a csemete agyát (ugye briteknél már ez is paraméter, legalább annyira, mint otthon...), kellettek 0-18éves korig megfelelő minták+terelgető figurák, iskolai környezet és persze a végén egy valamilyen szinten államilag pénzelt egyetem. Ezeket azért önti a gyerekbe a társadalom, hogy visszakapjon egy orvost, aki kb 35-40éven keresztül emberéleteket ment-gyógyít heti 30+órában. Valahogy hiba kerül a "társadalmi csere" gépezetébe.
-
t72killer
titán
válasz
concret_hp
üzenetére
ma meg shitcoin tájm (ETH, BTC).
-
t72killer
titán
válasz
lemusz
üzenetére
Továbbpörgetve a gondolatot, a FIRE-ző is egy társadalmi élősködő, főleg, ha még munkaképes. FIRE-s csoportban olvasom, hogy fiatal nhs ORVOS tervezgeti, hogy ő bizony 45évesen el fog húzni valami random DK-Ázsiai p.csát dugni a tengerparton és élvezni az életet, mert jól tőzsdézik az orvosi fizujával. Krvajó, a kórházba meg már a 3.világból fognak lasszóval dokikat, a GP-nél meg lassan a Grok-kal jobban jársz...
Az egyént megértem természetesen. A munkaviszony igencsak messze áll a "demokratikus normáktól" nagyon sok esetben még nyugaton is, amiből a legtöbben jogosan menekülni szeretnénk.
-
lemusz
addikt
válasz
atee_13
üzenetére
Kihallani szavaid mögül mely etnikum tagjaira gondolsz, de ott vannak például a FIRE tagok is, akik írni-olvasni jól tudnak, számolni meg annál is inkább, őket is kizárnád ezzel a szavazati jogukból. Ezen a vonalon haladva előbb utóbb náci útra tévedsz, így jobb ha rá se lépsz.
-
t72killer
titán
Egy esetleges Iráni háború vajon megmozgatja a piacokat? Az előző balhé kb semmit se csinált. Inkább amiatt lehet nyugtalanság, hogy "a háborús helyzetre tekintettel" elhalasztják a midtermet.
-
atee_13
őstag
válasz
üzenetére
NEM! Én azt gondolom, hogy aki írni olvasni és számolni nem tud, ne döntsön más sorsáról!
De tovább megyek én annak sem lennék aellenére, ha meg lenne határozva, hogy akinek nincs bejelentett munkaviszony a 4 évre (Akár valahány % konszenzusosan megállapított is) az se szavazzon arról, hogy mások pénzét kik költik el.
-
t72killer
titán
válasz
t72killer
üzenetére
Ha már az ETF témában járunk, a TŐKEÁTTÉTES példányok egyre népszerűbbek - ez a kategória (bár én is tolom) már átlagos bikapiacon is rizikós, ha megjelenik egy kis vola:

...és amikor egy szerény 2x áttételű papírral találkozik a valóság.
-
t72killer
titán
A világ összes lakosságának 80%-a örül, ha nullára kijön hónap végén. Még Amerikából is egymás után jönnek a "K-shaped economy" hírek, amit igyekeznek Trumpra kenni, de messze korábban indult a probléma.
Persze ez nem zárja ki, hogy a K "felső szára" többet fektessen be/=nagyobb kockázatot vállaljon, viszont látva az egyre mélyebbre süllyedő alsó szárat, a kéz is remegősebbé válik, ha egyszer beindulnak a pirosak a piacon.
-
t72killer
titán
válasz
Ixion77
üzenetére
Ha ez a logika megállna, akkor 1980 után nem jött volna az aranyra majd' 3, 2011 után majdnem egy egész elvesztett évtized nominál(!)értékben. Jelzett időszakokban is vastagon növekedett az amerikai államadósság.
A demográfia hatása bizony "érdekes" lesz. A nyugdíjalapok (a mega cégesektől kezdve a Kovátsch Dzsoni egyszemélyes diy FIRE alapjáig) egy pont után átfordulnak nettó vevőből eladóvá - örökösök meg pláne, amilyen rózsás világszerte a középosztály helyzete...
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
lemusz
üzenetére
Jó de ez ilyen fából vaskarika. Fogják és a kb. az emberiség bányászása során kitermelt összes aranyat beleszámolják. Ez nem fog piacra lépni mert a nagy rész valakinek a nyakában, gyűrűkében, fülbevalójába, vagy épp valami széfben ül nem piacképes egyáltalán. Szóval ennél szerintem több nagyságrenddel kisebb a valódi, kereskedett mennyiség.
-
Ixion77
Topikgazda
válasz
t72killer
üzenetére
Szerintem nincs alternatíva, ezért korrekció, esetleg némi oldalazás aztán arany tovább fel.
A fiat pénzek menthetetlenek, az államadósságok visszafizethetetlenek, az államkötvények ezért nem alternatívák többé. A gyűjtemények, művészeti alkotások nem elég likvidek. Maradnak a reáleszközök (részvény, ingatlan) és nemesfémek. Számítok az infláció visszatérésére is, amivel nem tudom mit fognak tudni kezdeni ha alapkamatot nem tudnak már emelni az államadósságok mérete miatt.Még azon tűnődök, hogy a masszív demográfiai változás ami épp folyik hogy hat minderre. Elképzelhető vajon az, hogy mivel több lesz a tőkefelhasználás mint a felhalmozás, ezért egyáltalán semmi sem fog emelkedni?

-
-
Joe123
senior tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Hát keringenek azért hírek a nemzet portolójáról, hogy hogyan kellett kimenekíteni egy kemény edzésről fejére húzott csuklyában, ott megvolt a tettenérés, aztán mégse történt semmi.
-
lemusz
addikt
-
-
t72killer
titán
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Igen, pont hasonlóra gyanakszom (ezért SEM ülök semmilyen ezüst poziban). Nem egy óriási piac, kb annyi, mint egy nagyobbacska bluechip részvény. Ha szinkronban rááll pár nagyhal, iszonyatosakat lehet pumpálni - majd leszánkázni.
Mondanám, hogy mostantól short, mint '80ban, de semmire sincs garancia, lehet még pumpa 2.0 is. -
kardkovacsi
senior tag
Nem tudom tudjátok-e de a nagy ezüst rally legutoljára valamikor 80-ban volt és akkor konkrétan bekerítették az ezüst shortosokat. Érdemes utána olvasni. Az ugyanígy elszállt a pékbe fel, majd azzal a lendülettel rogyott össze. Lehet itt volt valami hasonló, majd pár év múlva kiderül.
-
t72killer
titán
Afranc, persze most nem shortolok...
-
crocy
tag
válasz
concret_hp
üzenetére
durva. egy ideig biztos nem merek ezüstbe fektetni. arany meg lehet kiheveri. de eses utan lehet rezbe kene inkabb fektetni.

-
concret_hp
addikt
ezust azert szepen beszakadt
-
avl
senior tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
ez is igaz, es szerintem az is: evvel is visszaélnek többen/sokan
-
válasz
üzenetére
Szerintem a baj ott leledzik, hogy a leuralt média(és plakát) miatt csak egyoldalú dezinformáció ér el hozzájuk. Az első Fika kétharmad óta nincsenek velük szemben valódi fékek és ellensúlyok.
Pl. média és plakát birodalom nélkül Fletó már az előző évtizedben megszűnt volna patás ördögnek lenni. -
Simia
junior tag
-
avl
senior tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
"politikai karrier = mentelmi jog instant leadás" igen, ez sem felel meg normális elveknek; illetve mutatja, hogy maguknak szavaznak, nem valami nagyobb közzség, pláne ország érdekei szerint, hanem saját érdek (es családi, haveri kör)
gyanítom ez mar mind "poli dili", nem "tozsde_es_gazdasagi_hirek"
annyiban kapcsolodhat persze "tozsde_es_gazdasagi_hirek", hogy lathato sok orszagban, e szempontbol hasonloan megy ...legfeljebb nem ennyire arcátlanul (?) illetve marad másnak /"átlagpolgárnak" is
-
Dißnäëß
nagyúr
Mondjuk lehetne ott is kezdeni, hogy politikai karrier = mentelmi jog instant leadás (pontosabban felvételének lehetősége kizárt) és nagyjából egy több A4-es oldalas "quality gate" lista, amin minden hónap végén át kell mennie a delikvensnek, ha ő továbbra is részt szeretne venni az ország irányításában. Ezek ilyen több területre kitérő ellenőrző pontok lennének, pl. ismeretségi kör vizsgálat elnyert nyilvános pályázatok összefüggésében (összeférhetetlenség témaköre), vagy pályázatokat eleve AI kompatibilis módon lehetne kiírni, hogy ő majd azt kiértékeli a beérkező ajánlatok mentén és ha van a ténylegesen, politikus által megszavazott és az AI-preferált között több, mint 10% eltérés, akkor ez a mutató is átvált zöldről sárgára és nincs nyertes hirdetés, hanem tessék hozni a proof-ot, hogy miért is a Te verzióddal menjünk, kedves politikus. Lennének benne eü-re vonatkozó pontok, szimpla KPI-ok, mint például: hiányzó wc papír tekercsek száma / hó (nullánál zöld, minden más piros),
független élelmezési szakértőkAI által (objektíven) értékelt ételminőség (reggeli-ebéd-vacsora mennyire tápláló egy lábadozó embernek) és betegek által (szubjektíven) értékelt étel ízletesség, mind abszolút értékben, mind elmúlt időszakhoz képesti deviancia (delta). Lehetne olyat is hozni, hogy "utak állapota az úton közlekedő autósok szubjektív véleménye alapján" mutatóban mennyi volt a javulás mértéke, aminek kötelező nagyobbegyenlő nullával lennie, hogy ez a pont itt bezöldüljön, magyarul nonstop improvement, és hasonlók. A lista nagyon hosszú, de kibaszott jó KPI set-et lehetne alkotni bármilyen politikusnak, a saját területére szabva, amit ha tart-tartat, akkor azt jelenti, hogy ő ügyesen dolgozik és kishazánk fejlődik. Még beletehetnénk valami mérhető dolog mentén az oktatás színvonalának emelkedését, a lakosság tájékozottságát, az energiafüggést, ... ... ... satöbbi, egy rahedli egyéb klassz mutatót.Nem biztos, hogy akarna bárki is egy ilyet bevállalni úgy, hogy megspékelném az egészet azzal, hogy több - pláne durva - piros esetén felfüggesztett börtönt sem kaphat az illető, le kell ülnie az ország leghulladékabbra pontozott börtönében (hiszen erről is lenne statisztika, melyik az, a rabok szubjektív véleménye alapján - nyilván relatív, de akkoris lenne).
És amúgy tök durva, hogy én ilyenen agyalok már, miközben Finnországban meg 1-2 északi helyen ami megy, ... elképesztő mindset-beli szakadék van a világ legfejlettebb társadalmai és miköztünk, pedig ott is van brutál csóró elég, mint mindenhol a világon. És ott AI, fentebbi KPI-ok és fenyítések és minden nélkül is teljesülnek a főbb fejlődési pontok.
No, és akkor plot twist: ezért nincsenek nagy illúzióim, bármi is lesz idehaza hamarosan. A mindset, a hozzáállása ennek a népnek saját magához, honfitársaihoz, kőkeményen a béka segge alatt. Hátha a sokat ekézett GenZ változtat majd ezen, de egyelőre még a "vének" ülnek a székekben - ki kell kopniuk, oldaltól függően. MINDNEK. No de nem is politikáznék (reméljük ez nem számított annak), inkább csak tényleg egy agymenés a manipuláció kapcsán..
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
üzenetére
Értem, de azért írtam, hogy valahol limitálni. De nem normális az sem lássuk be, hogy gyakorlatilag a vén faszok kiszavazták a UK-t az EU-ból majd mire kiléptek megmurdált egy jó részük.
Erre lenne jó a 0,3-as szorzó vagy ilyenek. Úgyis öregszik a társadalom lesz elég öreg. Mellesleg már nekem is elég régóta a B oldalt játsszák ettől függetlenül támogatnék egy ilyen rendszert. -
avl
senior tag
szerintem is lehetne es kellene valtoztatni a szavazasi eljarasokon, de nem megvalosithato
szokták mondani: autovezeteshez kell jogsi, orszagvezeteshez meg nem ? nincs ez jól
hasonloan: ugyanannyit er annak a szavazata, aki a legkevesbe sem foglalkozik a kerdessel es azé, aki igyekszik tajekozodni ?? nincs ez jol (ami nem egyszerü, mert nyilvan minden politikus hazudik, amit mond valasztas elött, abbol nehez következtetni a valasztas utani tetteire); pl. lehetne egy tajekozottsagi felmérés és annak eredmenyével súlyozódna a szavazat
normalis helyzetekben aki szakertö annak nagyobb szava van, mint egy kivülallóbbnak
-
atee_13
őstag
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Nekem van ugyancsak villanymérnök volt évfolyamtársam és ilyen 30 éves korában megtekeredett és ő is mindig az aktuális szélsőjobbos pártra szavazott. Állandóan ilyen hülyeségeket beszélt...és mindig előjött vele, megcáfoltad neki, elkullogott majd fél év múlva hozta megint.
-
atee_13
őstag
válasz
üzenetére
Himnusz első sora és egy egy ismeretlenes egyenlet az ami egész számra jön ki, hogy ne legyen reklamáció, egy program automatikusan generálná a személyazonosság igazolása után. Himnusz elütés vagy ilyen ékezetes vagy apró hiba se kell, hogy számítson.
De tényleg egy minimális szinthez kellene kötni. -
kardkovacsi
senior tag
válasz
Ringman
üzenetére
Igen, arányosabb lenne ha azt mondanánk, hogy kinek mennyi van hátra az életéből olyan súllyal számít a szavazata és a gyerekek is szavazhatnának a szülőkön keresztül. Aztán kicsit megfaragni a szélsőségeket, azaz mondjuk egy nyugdíjas is legalább 0,3-al menjen ha egy 18 éves 1-et kap vagy hasonlók.
-
válasz
Ringman
üzenetére
kognitív képességekhez kötik a szavazatot
Ez most is létezik, gondnokság alá helyezésnek hívják. Persze nagyon kevés ilyen ember van a gyakorlatban.A szavazati jog korlátozása pedig a valóságban nem a demokráciát szokta erősíteni, hanem egyenes út a diktatúra felé. Mert hát érted, mi a demokrácia? A többség véleménye érvényesüljön. Ha a többség leszarja a gazdasági növekedést, akkor ez van.
És hol húznád meg a határt? 100-as IQ alatt? Akkor kiesik a népesség fele. Tesztet töltetsz ki? Hogyan? Ezek a valóságban nem megvalósítható gondolatok. Illetve miért gondolod, hogy a tájékozott/okos emberek jobban döntenének? A kedvenceim az oltásellenes orvosok. Na, érted.
-
Ringman
félisten
én sem, de vsz úgy, hogy kognitív képességekhez kötik a szavazatot, a demokrácia nem úgy volt kitalálva, hogy nagy/meghatározó számú olyan szavazóképes egyén van, aki a szellemi hanyatlás különböző fázisaiban van éppen
a funkcionális analfabetizmus × modern technológiával/algoritmusokkal megtámogatott propaganda találkozása ugyanilyen nehéz feladat. (pl. antivax, konteók, uszító kampányok, stb)
-
Ringman
félisten
válasz
j0k3r!
üzenetére
Older voters leaning toward Republicans ahead of midterms: Survey
kb az összes országban a nyugdíjasok, falusiak és az alacsonyabb iskolázottságúak viszik autoriter irányba a berendezkedést (a szavazatukkal)
-
Ringman
félisten
Trump: "People that own their homes -- we're gonna keep them wealthy. We're gonna keep those prices up. We're not gonna destroy the value of their homes so that somebody who didn't work very hard can buy a home."
mindenhol a nyugdíjasak kiszolgálása zajlik. -
Nemesfemek nagyot mennek ma..
-
kardkovacsi
senior tag
Érdekes, de úgy tűnik Trump szisztematikusan fűrészeli ki a Kínával vagy az oroszokkal bratyizó lator államokat. Venezuela is ilyen volt, a szankciók miatt olcsón vehették tőlük az olajat a kínaiak. Irán a másik, sokkal nagyobb szereplő. Ott is Kína tartotta őket életben. Még ha ott is sikerül valami amcsi barát kormányt odaültetni akkor Hszipi idegbajt kap.
-
:AMF:
senior tag
Az iráni kormánygép Moszkvában van. A USS Abraham Lincoln és kísérői kikapcsolt transzponderrel.
-
crocy
tag
nem tudom mi törtenik de a föbb commodityk mind pirosban:

-
t72killer
titán
válasz
kardkovacsi
üzenetére
így készül a mémstock
-
kardkovacsi
senior tag
Azért Musk egy zseni.
Kicsit esett ma a Tesla erre egyből bedobta, hogy akkor a Tesla merge-hetne az SpaceX-el és akkor egyből vihetné a Space-X az Optimus robotot a Holdra meg a Marsra
-
Jolida
tag
Jó anyagot tolhatnak a szőke Torgyánba.
[link]Én minden esetre bekészítek némi pénzt, hátha lesz olcsó/bb/ bevásárlási lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.
. Van az egyéni, családi és társadalmi érdek, ezek között egyre inkább kiéleződik a konfliktus - jó megoldás nemigazán van.