Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Asszony rakott fel pár hónapja Android TV-re valami appot ami elvileg kábeltv-s élményt tudott volna nyújtani, csatornák voltak benne műsorokkal. Azt hiszem valami sweet tv volt a neve.
Valami utazós műsort kezdtünk el nézni magyar szinkronnal, standard filléres kábeltvs szinkron szint (2-3 szinkronhang, minimál effortos alámondás). Kb. fél óra után elkezdett feltűnni, hogy vannak szavak amiket kicsit furán mondanak ki, meg néhány mondat roppant nyakatekert, nehezen érthető. Aztán egy zeneszámnál amikor a zenéből hangeffekteket is "szinkronizáltak", esett le csak a turpisság, hogy AI-generált az egész szinkron sáv. Biztos vagyok benne, hogy idős apukámnak sose esett volna le, alig volt rosszabb az alsópolcos magyar szinkron színvonalánál.
Nagyon szürreális volt, Black Mirror epizódban éreztem magam amikor leesett. Pedig már használtam előtte a GPT-4o "Her" módját, szóval az meglepetést nem okozott, hogy egész jól tudnak magyarul beszélni bizonyos modellek. Csak ez volt az első olyan élményem, hogy úgy jött szembe velem AI, hogy abszolút nem számítottam rá (de még észrevettem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ixion77