Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Ezzel nem ertek egyet, en ultem i4-ben, BYD-ban es kb. minden masban, ezek utan vettem Junipert, mert egyszeruen (szamomra) sokkal jobb, mint a tobbi (kiveve a BYD, az szemelyesen nekem nem jo be, de latom benne a pozitivumokat). Az egesz 800V, motortechnologia, akkukapacitas, etc. pont olyan ervek, amiket az iPhone ellen hoztak fel (nincs eleg RAM, kicsi akku nincs eleg kamera, nem tolt 100 wattal etc.) -- a valosagban ezek abszolut lenyegtelenek. A lenyeg a konkret kimenetel: hatotav, szoftver kezelhetosege, toltes.
Dehat majd meglatjuk, nyilvan ez az en velemenyem, en azt gondolom, hogy a BMW egyebkent jol all, viszont a Tesla azert nagysagrendekkel tobb EV-t ad el, mint a BMW.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális ASUS DUAL GeForce RTX 5060 8G OC
- GIGABYTE B760I AORUS PRO Alaplap + Intel Core i5-14500
- Ubiquiti UniFi Switch Flex 2.5G 8 PoE + 210W tápegység
- MacBook Pro 14" 2021 - M1 PRO - 16GB - 1TB - Space Gray - Fóliázva
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ixion77