Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz rbalint88 #10840 üzenetére

    Egyebkent en Toyotabol csak hsd-t vennek, ha azt kivesszuk a kepletbol, mashol van tetszetosebb ajanlat, viszont maganvasarlokent a megbizhatosag es orok elet igerete (a bizonyitott hajtaslanccal) egy nehezen forintosithato es nehezen figyelmen kivul hagyhato szempont.

    Én is a megbízhatóság miatt vettem Toyotát, megelőlegezve a bizalmat a cégnek és az esetleg problémák esetén az ügyfélszolgálatuknak. Az örök élet kérdése viszonylagos dolog, nyilván örülnék neki, hogy azért 5 év után adott esetben le tudnám cserélni egy újra, de nem látok a jövőbe, hogy majd megengedhetem-e magamnak.

    A HSD kérdésnél leírtam a saját nézőpontomat, nyilván elfogadom, hogy másnak mások a szempontjai.

    Mondjuk nekunk eddig sose adta ki a matek, hogy uj autot vegyunk, ket eve gondolkoztunk rajta, de maradtunk a hasznaltnal, eddig nem bantuk meg

    Ha nem a jelenlegi párommal élnék, én sem ragaszkodtam volna az új autóhoz. Ő erősködött, én hárítottam, mondván az per pillanat csak hitellel megoldható, én meg nem vagyok eladósodáspárti. Csak hát 10 használt autó végignézése (ráfordítva nagyságrendileg 100 órát és cirka 60 000 Ft-t) után elment a kedvem a használt autóktól ( csak felsorolásszerűen: törött autó megkíméltként árulva; egyértelműen visszatekert órák ( hamisított szervízkönyvvel ); szervizkönyv szerint több, mint 30 000 km óta nem cserélt motorolaj; stb... ). A végén, 11-edikként, már megemelt költségvetési plafonnal egy amúgy kitűnő állapotú CVT váltós, 2 éves, cirka 40e Km-t futott, végig a Mayernél szervizelt E170-es Corollát megnézve viszont azt számoltam, hogy ilyen szinten kicsivel többért meg vadonatúj E210-est vehetnék, még ha csak kézi váltóval is.

    Nem racionális döntés volt.
    De nagyon tetszik az E210 szedán kinézete, megnyugszik az asszony is és végre én is pontot tudtam tenni az autóvásárlási kalamajka végére.

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés