Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy8
senior tag
Valaki HELP!!! :-)))
L300 notebookot vettem a páromnak. Vista Home Premium van hozzá, a gyárilag felrakott driverekkel fut. Minnden OK működik rajta, a Webkamera is a saját driverével működik. De:
Live Messengerben nem működik a kamera a videohívásnál. A messengeren belül a beállításoknál érzékeli e kamerát, van kép és hang is, de a videohívásnál a saját kép nem jelenik meg sem a saját gépen, sem a másik gépén... Valami ötlet? Esetlefg driverhiba? -
Jimmy8
senior tag
Hát lehet, hogy valamelyikhez adnak külön DVD-n is oprendszert, de amit most vettem, annál csak a rejtett partíciós telepítés volt. Bekapcsolás után minimálisan kérdezett és már fent is volt. Mindent megtalált, minden működik, így szerintem nem érdemes ezen spórolni (kiszámolva: nem 25-30eFt volt így az oprendszer,mint a külön kapható OEM, hanem max 10eFT vagy még annyi sem, és nem kellett semmivel sem szenvednem).
-
Jimmy8
senior tag
L300-as hoz kellen néhány info:
Intel 4500M video rendszer van benne. Az renszertulajdonságoknál azt látom hogy 128MB dedikált video memóriával rendelkezik, ill az egyéb videokartya számára lefoglalt rendszermemória 702MB
Lehet 128MB dedikált memóriája?
Az egyéb legfoglalt memória mérete nem változtatható? (mert a BIOS-ban semmilyen ehhez kapcsolódó állítási lehetőség nem volt...)A másik, hogy egy rejtett patíción volt (van) rajta a Vista telepítő, és innen települt a gép bekapcsolásakor. Furcsa volt nekem, hogy szinte kérdés nélkül települt minden (Vista Home Premium). Utána megnéztem: két partíciót csinált a vinyón (a rejtetten kívül). A második (DATA-nak nevezett) partíción van valamiféle anyag: HDD recovery nevű mappába cc 5GB mennyiségű. Ez minek van ott? Letörölhető ha megcsináltam a recovery lemezt (vagy akkor magától törlődik?)
-
Jimmy8
senior tag
SOS!
Bocsi fiúk-lányok de sürgősen kell vennem egy laptopot és van egy akciósan:
[TOSHIBA L300 1C8]
Ez most az egyik boltban táskával, egérrel, pendrive-val, USB hubbal, vista home premiumal 145e Ft.
Jó árnak tűnik, mert minden féle képpen operációs rendszerrel akarok venni..
Hp, DELL és LENOVO-kat nézegettem, mert fő a tartósság!!!
Kérdésem:Az említett három márkához képest milyen a Toshiba megbízhatósága?
Vázban lehetéges fém merevítés vagy full műanyag?
Milyen a garanciális problémák kezelése?
Átlagos napi használattal (2-3 óra, de nem játék) mennyi használati időt várhatok tőle? Alapból két év a gari, de tudok venni hozzá még 1 évet. Kell?
Azt hallottam, hogy a Toshibáknál fordul elő legsűrűbben pixelhiba...
Milyenek a betekintési szögei? Nagyon zavaró a fényes kijelző?
Bocsi a sok kérdésért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
Janou