Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
Topikgazda
-
Janou
Topikgazda
válasz
raven12
üzenetére
Szervizben találkoztam már párszor hasonló problémával. 3 dolog okozhatja a dolgot.
1, Inverter. Ez a legolcsóbb probléma. Átlagosan olyan 10e Ft körül szokott lenni egy inverter csere.
2, Kijelző háttérvilágítás. Ez már kicsit húzósabb. Átlagosan 30-40e Ft között szokott lenni.
3, Legritkábban előfordul olyan is hogy a videóchip hibásodik meg a notiban. Ezt újra szokták reballozni. Átlagosan 25-30e Ft környékébe kerül ez a művelet és mi a laptophardwerbe szoktuk az ilyen gépeket vinni. De ezt tartom a legvalószínűtlenebbnek, mert a kép végülis ott van a kijelzőn, és itt általában belsőn nem ad képet csak külsőn vagy hasonlók.
Ezt amúgy bármilyen normális szervizben megnézik neked.
-
konyi79
addikt
válasz
raven12
üzenetére
Akkor passz!
L855-ön nekem megy végig, próbáltam még párat a 3/4 tele vinyóról, és teljesen jól skálázódik. Ami régen rajta az kicsit gyorsabb, ami utoljára került fel az lassabb. 40mb/s alá nem megy.
Nem feltételezek hozzá nem értést, szóval előre bocsi a kérdésért, de nincs energia takarékos módban, vagy valahol energia gazdálkodásnál nem állítottál valamit takarékosra? Saját tapasztalat miatt kérdem, Egyszer töltő hiány miatt energiatakarékosba raktam a gépet, aztán két napig szívtam magam mitől lassult így be, mert megfeletkeztem róla. -
konyi79
addikt
válasz
raven12
üzenetére
Könnyen lehet a HDD a szűk keresztmetszet, egy 5400-as 70-80 körül tud max.
Ha a külső szélére kerül a film, akkor ott már lehet akár a fele is az olvasás, ha töredezett akkor meg még lassabb. Emelett lehet néha a rendszer is hozzányúl a HDD-hez, ami nem gyorsítja megint csak a film másolását.
Én ezekre gondolnék először, ha van egy ssd a gépben könnyen kiderítheted, ha arról másol.
Kipróbáltam, nekem találomra kiválasztott filmet (6Gb) 56mb/s konstans másolt, és nem is ezen van a rendszer. -
konyi79
addikt
válasz
raven12
üzenetére
Ha a teszt jól lemegy, nem driver hiba van.
Oka több lehet:
Egyik: nem tudsz gyorsabban írni, mint a forrást olvasni, és fordítva.
A másik: amit használsz nem biztos olyan marha gyorsan másol kicsi állományokat, a teszt meg ugye nagy méretűvel próbál. Szóval erősen befolyásolja az adatmozgatás sebességét valójában mi is az az adat. -
törölt tag
válasz
raven12
üzenetére
Szia!
Új korában 145-150 ezer forint között volt az értéke. Azt mondod fél éve 100 ezer forintra becsülték az értékét. Szóval ha veszel rá 2 év garanciát akkor többért akarod eladni mint amennyiért vetted? Ha nyereségesen akarod eladni akkor 170 ezerbe került a gép. Akkor 180 ezer körül szeretnéd eladni? A 2 év plusz garanciában nincsen benne az akku és a töltő garanciája. Milyen állapotban vannak ezek? Általában az akku nem bír ki 2 évet 100%-on. Amúgy 180 ezerért már új gépet is lehet venni nem is rosszat.
Remélem jól értelmeztem, de ha nem légyszíves javíts ki. Én kb ezt hoztam le az írásból.
-
konyi79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Janou