Hirdetés
-
LOGOUT
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Amikor feltettem, akkor még pont nem volt kint a 2020.5. Elolvastam a fórumot, és mindenki panaszkodott a wifi driver hibára a .3 és .4-nél. Elolvastam a freshtomato log-ot, és írta a .2-nél, hogy New GUI, azaz új felületet kapott, ezért ezt nem szerettem volna feltenni a fenti screenshot megtekintése után. Mivel nem tettem fel, ezért nem tudom/tudtam, hogy ki lehet választani benne a régi felületet, de ezt jó tudni. Illetve barátom Netgear R7000-én régóta fent van a 2020.1, és azt mondta, hogy atom stabil. Így esett a választás a 2020.1-re.
2020.6-ra megint hallottam panaszokat, ezért egy darabig nem tervezek frissítést, nem generálnám magamnak a gondokat.Ha már írtad, hogy ki lehet választani a régi felületet az új GUI helyett, akkor megkérdezném, hogy az összes régi szín benne van? Én a kéket használom. Esetleg egy kinyitott legördülő menüs screenshot-ot beillesztenél ide? Köszi!
Ha nem lehet kiválasztani, akkor .css színsémát be lehet neki tallózni? A mostaniban van custom (ext/custom.css). Előző routernél ezt használtam, mert ott ki lett szedve a kék, én meg még a nagyon régi Shibby firmware-ből kiszedtem az összes css-t anno. Köszi ha megnézed.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
tjsz