Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dzsekó

addikt

válasz SztiviVander #10174 üzenetére

Amikor feltettem, akkor még pont nem volt kint a 2020.5. Elolvastam a fórumot, és mindenki panaszkodott a wifi driver hibára a .3 és .4-nél. Elolvastam a freshtomato log-ot, és írta a .2-nél, hogy New GUI, azaz új felületet kapott, ezért ezt nem szerettem volna feltenni a fenti screenshot megtekintése után. Mivel nem tettem fel, ezért nem tudom/tudtam, hogy ki lehet választani benne a régi felületet, de ezt jó tudni. Illetve barátom Netgear R7000-én régóta fent van a 2020.1, és azt mondta, hogy atom stabil. Így esett a választás a 2020.1-re. :K
    2020.6-ra megint hallottam panaszokat, ezért egy darabig nem tervezek frissítést, nem generálnám magamnak a gondokat.

Ha már írtad, hogy ki lehet választani a régi felületet az új GUI helyett, akkor megkérdezném, hogy az összes régi szín benne van? Én a kéket használom. Esetleg egy kinyitott legördülő menüs screenshot-ot beillesztenél ide? Köszi!
    Ha nem lehet kiválasztani, akkor .css színsémát be lehet neki tallózni? A mostaniban van custom (ext/custom.css). Előző routernél ezt használtam, mert ott ki lett szedve a kék, én meg még a nagyon régi Shibby firmware-ből kiszedtem az összes css-t anno. Köszi ha megnézed.

Új hozzászólás Aktív témák