Hirdetés

2020. szeptember 23., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Toma

Hozzászólások

(#1) Tom5


Tom5
(addikt)

Újra van kedvem blogolni. Nem is írok nagy bevezetőt, az első után szabadon.

A hétvégém nyugisan telt. Nememntem el Siófokra bulizni, nemvolt kedvem, talán öregszem? Lehetséges. Dumáltam a többiekkel, megittam pár sört és hazazúztam. Ezúton is köszönöm a hazafuvart az illetékesnek. :DDD Ma reggel kitakarítottam a lakást, és utána feldobtam a Windows 7-et. (7127) Sikerült regisztrálnom és aktiválnom. Nagyon szépen működik eddig, le a kalappal előtte. (bár a Vistával sem volt semmi bajom) Viszont bedöglött az Audigy 2 Value hangkártyám. Bármilyen oprendszer alól próbálkozom csak durrog. (mintha lőnének a hangfalakban). A délutánom arról szólt, hogy új hangkártya után néztem a neten. Először Sound Blaster Extreme Gamer-t szerettem volna, de aztán ráakadtam az ASUS üdvöskéjére az Asus Xonar D1-re. Elolvastam egy csomó cikket, fórumhozzászólást és megemésztve a dolgokat az utóbbi mellett döntöttem. 17500 jó magyar forintom bánja. (de legalább itt helyben) Holnap 16h után megyek is érte. Kíváncsian várom mit tud majd a kicsike. Jövőhéten délelőttös leszek. Nemszeretem a koránkelés miatt. Holnap edzeni sem megyek mert zúzok a hangkártyáért. Amúgy is edzettem szombaton, majd kedden meló után. El is teszem magam holnapra. Kicsit TV-zek még és majd elalszom.

JÉ mindenkinek.

(#2) Tom5


Tom5
(addikt)

Tegnap kimarad egy bejegyzés mert behalt a gépem :( Kezdődött ugye azzal, hogy durrogott és hibázott a hangkártyám. Összekeverte a hangokat 5.1 alatt. Új rendszert telepítettem, a hiba megmaradt. Ezért vettem ugye egy új hangkarit. Mikor hazahoztam betettem, dettó ugyanazok a hibák. Hajam égnekállt. Aztán elértem arra a szintre, hogy már hang sem volt. Kinyomtam a gépet, elmentem kajálni, visszaértem gép bekapcs de semmi. 3 órán át küzdöttem de elment. Ma délelőtt kiderült egy kedves ismerősömnél, hogy a lap halt meg. Úgyhogy már meg is hírdettem a memóriáimat, régi hangkarim (mert ugye semmi baja) és a procim. A procit már el is vitték 17K-ban. 2x1GB memóriára is van érdeklődő. Remélem elviszik. Beújítok. Am2pluszos-os lap, 4GB DDR2 és egyelőre egy 7750-es CPU. Only AMD. Jelenleg kölcsön laptopról írok, innen köszönöm az illetőnek, hogy odaadta és üzenem, hogy a NOD már nem rinyál. :DD Jah és a sokknak hála a héten nem melózom :DDD már votlam otthon és dokinál is. Legközelebb kedden éjjel megyek. Addig remélem összeáll az új gép. Meg már jólesik majd egy kis pihi. Elzúzok holnap edzeni, este pedig BL döntő. Hajrá MU. :R :R Ha jóidő lesz akkor Agárdra is elmegyünk napozni. Nemvagyok álmos, kattogok az új konfig össszeállításán. Egyelőre elég lesz ez a CPU és majd később cserélek egy 4magos Phenom 2-re. Asszem ennyi mára. Kicsi NET aztán alvás.
JÉ mindenkinek.

(#3) Tom5


Tom5
(addikt)

Ma reggel kipihenten ébredtem reggel fél 8 fele. Végre nemvolt az a dög meleg itt a panelban. Megreggeliztem és elmentem edzeni. Nagyon jólment. Kevesen is voltak (rajtam kívül ketten) és mivel kocsival mentem szépen a magam tempójában megcsináltam minden gyakorlatot (mell és csuklya), ezekután hazajöttem ebédeztem és délután feladtam egy memóriamodult, befizettem az új procim árát. Nagyon korrekt HerrZ kolléga, bátran ajánlom mindenkinek. Nagyon jó kis pre-tested procijai vannak. Anno nála vettem a tuningos X2 4200plusz-omat is. Ismét segítőkész volt a telefonban és el is postázta a procit. Remélem legkésőbb péntekre ide is ér. (Bár ha mákom van akkor holnapra) Elhoztam a régi halott lapomat a cuccait otthagytam PH-s kollégánál egy kis hővezetőpasztáért cserébe. A nap üzlete deicide kollégával zajlott. Reggel megbeszéltük mi kell és mostanra már házhoz is hozta. Őt is bátran ajánlom mindenkinek, anno egy behalt Venice magos procim gariztatta korrektül és gyorsan. A procimat elvitték plusz egy memóriát. Még 3 modult kellene eladnom plusz egy hangkarit. Ha ezek elmennének akkor szinte pár ezerből megusznám a teljes platformváltást. A biztonság kedvéért a spéci chipset hűtésemet is meghírdettem. Hátha kell valakinek. Ma este pihenek, megnézem a BL döntőt, jólesik ez a lazulás semmittevés. Gépet még nem rakom össze, majd ha itt a CPU. Tetszik az alaplap nagyon. Remélem jó szolgálatot fog tenni a mindennapokban.

[ Szerkesztve ]

(#4) Tom5


Tom5
(addikt)

Mekkora szar ez a Pákó...már szánalmasnak sem nevezhetném. :(

(#5) Tom5


Tom5
(addikt)

Nyáh...vezet a Barca... :W

(#6) Tom5


Tom5
(addikt)

Nemtetszik a meccs :((

(#7) Tom5


Tom5
(addikt)

2:0 megyek aludni. Reggel edzés. JÉ!

(#8) Tom5


Tom5
(addikt)

Megjött a proci!!! :Y Gyorsan összeküdtem a gépet, megy faszán. Régi Win7 is felállt rendesen. Egy restart és ment is. A hangkari vmi űberdúrva. Ezután az ASUS után az Audigy2 egy fapados vmi...csak lesek a hangzáson és a beállítási lehetőségeken. Nembántam meg a vételét. Közben még egy memóriamodult elvittek és lehet az Audigy 2-őt elcserélem egy FSP 400W-os tápra. Hangkari úgysemkell, egy cseretáp meg mindig jó ha van kéznél...Nah, elrendezgetem a gépem aztán új win. Megvan a délutáni progi. :C
Edzés reggel megvolt. 5 ből 4-es. Hát-váll. Legközelebb szombaton reggel megyek. :)

(#9) Tom5


Tom5
(addikt)

Összeállt a gép. A kábeleket szépen elrendezem, csak egy gond van, hogy nemakarnak működni a reset, hdd led és egyéb cuccok, pedig már próbálkoztam mindenhogyan. De nemadom fel megoldom úgyis. Tegnap este voltam sörözni a többiekkel, lecsúszott úgy 5-6 üveg sör + egy feles barack is :DDD elég jól lettem. Kint ültünk a parkban és dumáltunk. Jóvolt de fújt nagyon a szél, ha bementünk a garázsba akkor meg dög meleg volt. Olyan Éjfél fele fáradtunk be. (7-kor kezdtük) Én hazagyalogoltam. 1 óra alatt hazaértem. Nemvolt kedvem taxizni. meg kifizetni neki 1400FT-ot. Zenéthallgattam és szépen nyugodtan hazasétáltam. Még tetszett is. Egyedül a sötében, kicsit esett az eső fújt a szél. Ma 9-kor keltem. Kajáltam aztán elmentem a városba. Olló élezőt kerestem, megkérdeztem egy párt a lakótelepen és ők elmondták merre van. Missin completed. Utána elpostáztam egy memóriamodult és a csipszet hűtésemet. Ezután voltam Tescoba, vettem egy üveg vodkát (hétvégén buli öreghegyen, ezt majd még kifejtem bővebben). Nagyapámnak vettem egy új fülhallgaót mert a régi már nagyon rossz volt. A Médiában levolt árazva a túlfesz védő, megleptem egyel magam. Jó az ha van a gép környékén. Most itthonvagyok, jön be anyám délután meg közben új Wint is kellene rakni. Mindent szépen sorjában.

(#10) Tom5


Tom5
(addikt)

Mai délután: Újrahúztam a Win7-et. Szerencsére ismételten tudtam aktiválni. Progik feltelepítése után nekiálltam a tuningnak. Nagyon rosszul ment. Alapfeszen 3,0Ghz-en a proci stabil volt de a memória állandóan hibázott és kékhalálozott a gép. Sikerült párszor BIOS resetig eljutnom. Ekkor már nagyon ideges voltam. De jött a merész ötlet: BIOS frissítés. Ebben jóvagyok. Már sikerült egy lapot így elkúrnom. No de akkoris. Legújabb BIOS megkeres letölt. (mindezt elsőre a Gigabyte oldaláról). Giga frissitő progija Win alól elindít BIOS betölt, azalatt a 2 perc alatt leizzadtam kb 5mp-enként. De sikeres volt a művelet. Gép reset, BIOS-ba be. No lám, új funkciók. Azóta jelenleg Alapfeszen 3,2Ghz-nél járok és ezidáig egy kékhalál sem volt. Pedig nyúzom rendesen. Elvileg ennyit tud a proci alapfeszen, feszemeléssel 3,5 a vége. Kipróbálom majd de használni ígyfogom. Elég nekem bőven. Megvagyok elégedve a kicsikével.

Holnap öreghegyi buli. Van egy baráti társaság akik szoktak ilyen nagyvolumenű házibulit tartani egy teljesen felszerelt garázsban. (bárpult, fotelek, fények, DJ, meg miegyebek) Oda vagyunk hivatalosak. Eddig 3x voltam mindháromszor igencsak berúgtunk, de jó bulik szoktak lenni Valahogy Siófokra nemvágyom, talán a tavaji rossz emlékek miatt...Valamikor megkell törnöm a jeget. Szerencsére sokan mondják, hogy menjek. Csak jólesz és megváltozik ez a rossz szájíz Siófokkal kapcsolatban. Reggel elmegyek még edzeni, aztán tuningolok kicsikét, pihenek és rákészülök az estére. Kb 7-8 fele indulunk.

Megyek aludni. JÉ mindenkinek.

(#11) Tom5


Tom5
(addikt)

Fél 9-kor keltem, megreggeliztem és elmentem edzeni. Bicepsz + tricepsz volt mára, amit szépen teljesítettem. Mivel majd csak kedden tudok újra edzeni ezért nyomtam fekve kislányos súlyokkal. (60-70kg 15-20 ismétlés 4 szériában) Eléggé bedurrantam tőle és nagyon megéreztem :DDD néha kell ilyen is. Az edzés végén pedig a tárógatógépen megintcsak bukásig melleztem. Hazaértem megkajáltam és lefeküdtem. Aludtam másfél órát, jólesett nagyon. Arra ébredtem, hogy szakad az eső de igen dúrván. Hülye egy idő lett. Szinte már fázom. Mondjuk arra jó hogy tuningolni lehet rendesen a gépet. Nagyon meglepődtem a procin, alapfeszen 3,3Ghz-en hibamentesen megy. Ez nekem bőven elég is, de azért megnézem majd mi a vége. Jelenleg 3,4Ghz-en 1,3V-al elhasal, majd holnap próbálkozom és finomhangolom. Lelkiekben készülődöm már az estére :DDD kíváncsileszek...

(#12) Tom5


Tom5
(addikt)

Hazaértem. Jó buli volt. Pontosan elég volt a pia mennyisége, nem offoltam be. Volt egy csomó süti meg kaja az segített. Jó zenék voltak nagyon és nagyon sokan voltunk. Igazából pár embert ismertem de jó hangulat kerekedett és mindenki nagyon közvetlen volt. Annyira jó volt a buli, hogy még táncoltam is. Ami nálam nagy szó. Megpörgettem az egyik kedves lány barátomat jóvolt, sokkot kapott. :DDD vonatoztunk, táncltunk énekeltünk. La isla bonita. Nagyon nagy zene. Énekeltem mint a dög. :DDD megdícsérték a parfümömet. Paco Rabanne Black XS. Nagyon szeretem ezt az illatot, nem olcsó de nekem megéri. Annyira jót táncoltam, hogy tiszta izzadt lett az ingem és hazafele igen csak fáztam. Jóvolt lezuhanyozni meleg vízzel. Ettem és mostmár elmegyek pihenni. Buli értékelés 10/8 ami nálam nagyon jó eredmény!

JÉ mindenkinek!

(#13) Tom5


Tom5
(addikt)

Jelenlegi kedvenc.

Where do I take this pain of mine
I run but it stays right by my side
So tear me open, pour me out
The things inside that scream and shout
And the pain still hates me, so hold me until it sleeps

Just like a curse, just like a stray
You feed it once and now it stays
How it stays

2-So tear me open, but beware
The things inside without a care
And the dirt still stains me
So wash me until I'm clean

1-It grips you solely, it stains you solely
It hates you solely, it holds you solely
Until it sleeps...

So tell me why you've choosen me
Don't want your grip, don't want your greed
Don't want it
Tear me open, make you gone, no more can you hurt anyone
And the fear still shakes me, so hold me until it sleeps
(repeat 1)

I don't want it...NO

(rpt 2)
Tear me open, make you gone
No longer will you hurt anyone
And the hate still shakes me, so hold me up
until it sleeps
Until it sleeps...

[ Szerkesztve ]

(#14) Tom5


Tom5
(addikt)

Nagyon lassú a PH. Ráadásul nálam mindent dőlt betűvel jelenít meg :F Megnéztem a StarTrek filmet. Egynek jóvolt. Nemnagyon ismerem ezt a világot, de élvezetes akciódús film volt. Most majd a szökés final Break lesz soron. Szar idő van...sötét és hideg. :(

(#15) Tom5


Tom5
(addikt)

Nagyon jó volt a Final break. Nemvagyok egy sorozatfüggő, de ez a sorozat leültetett a gép elé. Még két évvel ezelőtt nyáron egy nagyon kedves barátnőm beszélt rá, hogy kezdjem el nézni mert nagyon jó. Az első évadot egyben elhoztam tőle és egy nyári nap el is kezdtem nézni. Namost ebből az lett, hogy kb 3 napig folyamatosan azt néztem. Az első évad a legjobb. Számomra a második annyira nemjött be, de az is érdekesvolt, megnéztem. A harmadikat nagyon vártam és rövidsége ellenére nagyon tetszett. A negyedik évadtól már féltünk. Félelmünk kicsit be is igazolódott mert egy nagyon jó kezdés után kicsit ellaposodott unalmassá vált. Aztán az utolsó három rész megint hű volt önmagához. A befejezés pedig szerintem nagyon jó és megható lett. Hiányozni fog a sorozat, emlékszem mennyire vártuk a kedd reggeleket, hogy nézhessük a legújabb részeket. Örök élmény számomra. Aki teheti és még nem tette nézze meg a sorozatot. Megéri.

[ Szerkesztve ]

(#16) Tom5


Tom5
(addikt)

Nagyon beteg. :DDD eddig 407 a legjobb... :(

(#17) Tom5 válasza Tom5 (#16) üzenetére


Tom5
(addikt)

450 :DDD

(#18) Tom5


Tom5
(addikt)

Tegnap este megnéztem a Viasaton a Rocky 1-et. Nekem nagyon bejön az összes többi része is. Szerintem az utolsó rész is nagyn jó lett. Sok mondanivalója van a filmnek. Engem például ösztönöz. Meg is van az összes rész DVD-n. Ha lesz HD-ben úgy is tuti kell majd. Most nincsenek nálam a DVD-k, de remélem épségben visszakerülnek hozzám. Olyan 11 fele aludtam el és fél 9-kor ébredtem. Mindjárt kedd este. Aztán mehetek melózni. Hamar elment ez az egy hét. De már kellett. Holnaptól újúlt erővel megyek edzeni és estétől dolgozni. Ma meg filmezek és pihenek. Ha nemjön közbe valami más...

(#19) Tom5


Tom5
(addikt)

Megnéztem The Spirit-et. Nemvoltrossz, egynek elment. Eva Mendes nagyon jól néz ki benne. De talán ennyi maradt meg a filmből. :DDD Ebéd után aludtam egyet, most ébedtem. TV-ben megy a nemzeti vágta. Nekem valahogy nemszimpatikusak ahogy ott vágtatnak ezerrel a lovak. Nemtudom miért, de ez van, ez a véleményem. :DDD

(#20) Tom5


Tom5
(addikt)

Nagyonszar a műsor a TV-ben. :(

(#21) Tom5


Tom5
(addikt)

Tegnap elég későn aludtam el, ma meg már fél 7-kor fentvoltam. 8-ra el is mentem edzeni. Egyedül voltam végig a teremben (olyan fél 10-ig) hazajöttem és elvittem nagyapámat az SZTK-ba. 10-től eddig ottvoltunk. Csak beteg ne legyen az ember. Az a rengeteg várakozás. Na meg vannak olyan picsarohamos nővérek, hogy az ég mentsen meg tőlük. :( Most ebédeltem, picit lepihenek, hiszen este már meló.

Jah és finom a Bodzaszörp!!! (gratula az illetékesnek :C )

[ Szerkesztve ]

(#22) Tom5


Tom5
(addikt)

Most keltem, nagyon jót aludtam. Így már bírni fogom az éjjelt.
Pénteken megyünk moziba. Terminátor - Megváltás. a 16:30-as előadásra (én még éjjel megyek melózni), remélem jó film lesz. Bemutatók alapján ígéretes! Másik film amit NAGYON várok a Transformers - Revenge Of The Fallen áhhh....szó nincs rá mennyire várom. Első részt kb 10X láttam. Megvan DVD-n HD-ben. Extrákkal mindennel. Nagyon bejön. :B

[ Szerkesztve ]

(#23) Tom5


Tom5
(addikt)

Megszületett KisPalik2, minő boldogság.

(#24) Tom5


Tom5
(addikt)

Mára végeztem, nemvolt vészes. Eléggé álmos vagyok. Kajáltam most zúzok aludni. :)

(#25) Tom5


Tom5
(addikt)

15:00-re megyek a buszpályaudvarra és odaadom egy PannonVolános sofőrnek a hangkarim aki eljuttatja a címzetthez Pécsre. Én meg kapom a sofőrtől a cseretápomat. Micsoda biznisz, nagyon bejön. :DD :C
Ráadásul nem kettőre kell mennem így tovább pihenhetek.
Mostmár tényleg zúzok.

(#26) Tom5


Tom5
(addikt)

Már dél óta fentvagyok, nemtudok aludni. Ilyen az első éjjeles után...El is megyek a városba elintézem a dolgaimat. Megjött a memória ára így feladom azt is. Hangkari is elmegy ma. Pontot teszek a gépfejlesztés projektre.

(#27) Tom5


Tom5
(addikt)

PH megint nagyon lassú :(

[ Szerkesztve ]

(#28) Tom5


Tom5
(addikt)

Isten ez a zene.
But I don't want somebody
Who's loving everybody
I need a shy guy
He's the kinda guy who'll only be mine
:DD :DD :DD

(#29) Tom5


Tom5
(addikt)

Tegnap kaptam a cégtől egy sötétkék "Fruit of the loom" pólót a cég felirítával. Annyira jó, hogy legszívesebben állandóan hordanám. ;]

(#30) Tom5


Tom5
(addikt)

Éjjelesben volt egy kis összezörrenésem az egyik gépbeállítóval. Nemírom le a sztorit a lényeg, hogy igen csak felbaszott és lekiabáltam a fejét. Nyugodt ember vagyok de másfél év után kihiztak a tűrésemből. Meg is lepődött mindenki. Lényeg nemvolt igaza és nem is értem miért volt ilyen. Ami talán az én hibám, hogy bepöccentem és kiabáltam vele + mondtam neki gyere ki kint lejátszuk. :DD De aztán megbeszéltük a dolgot, jött a maszlag,hogy a minőségellenőrök (mi) azért vagyunk, hogy segítsük a termelést. bla bla bla...Ma felhívtam az egyik feljebbvalóm, hogy hallott-e a dologról, de semmi. Elmeséltem neki Ő meg csak nevetett. Hát kb én is így gondolom a dolgot. :DD Ma elég jól tudtam pihenni, kettőkor keltem. Feltettem Win7 alát az ATT-t. Eddig nekem nemműködött Vista alatt rendesen. Most megy szépen. Visszatudom venni a videókártya órajelét (mind GPU, mind a memó) és még a feszt is tudom szabályozni. Este elmegyek edzeni és utána onnan megyek dolgozni. (szerencsémre ingyen van a konditerem mivel ennél a cégnél dolgozom és ottvan a gyártól 10-percre) nem egy fullos terem de igazából én már régóta odajárok, sok az ismerős és a helyet is megszoktam már.

[ Szerkesztve ]

(#31) Tom5


Tom5
(addikt)

Az új Aliens Vs Predator játék trailer-én felbuzdulva felraktam az AvP2-őt. Nagyon jó kis játék, emlékszem mennyit nyomtuk LAN-ba annó. Vérre menő csatákat vívtunk. Maga a sztori mód is nagyonjó. A katonával valami írtózatosan félelmetes. Szerintem végigjátszom, nosztalgiázok kicsit.

(#32) Tom5


Tom5
(addikt)

Megnéztem a Terminátor - Megváltást. 10/7 nálam. Jó film érdemes megnézni, vannak benne apró poénok az előző részekből. Nemrég értem haza, éppen sütit eszek. :DDD nagyon régen nemettem sütit. Jólesik. Finom zserbó, innen köszönöm az illetőnek aki adta! Életet mentett. Más, melóban van egy kis gebasz, de remélem túllépünk ezen is. Holnap túlórázok. Nincs kedvem hozzá de a pénz is kell. Túlélem, csak csendesedjenek le bent a dolgok. Nemszeretem mikor ilyen kavarcolás van...gép megy faszán, semmi gond vele már napok óta.

(#33) Tom5


Tom5
(addikt)

Gyáh...valamit érzek, nemtudom mit de valamit érzek. Remélem nem rosszat... :(

(#34) Tom5


Tom5
(addikt)

Lassan go meló. Ma kocsival megyek. Remélem minden rendben odabent...

(#35) Tom5 válasza Tom5 (#34) üzenetére


Tom5
(addikt)

Túléltem, abszolút nemvolt semmi gond. Megy minden a rendes kerékvágásban. Remélem csak csaltak az érzéseim. Megyek is pihenni.

(#36) Tom5


Tom5
(addikt)

Elég rosszkedvűen ébredtem. Csinálnék valamit, valami jót, emlékezetest. de erre sajnos esély nincsen, olyan kihasználtnak érzem magam. Ha nekem lenne szükségem valamire vagy valakire akkor semmi...szar ezt érezni és az én hibám de nemtudok elsiklani a dolog felet. Bosszantó és egyben elszomorító is. Ez a hétvége megint a melóról és az itthon kúródásról szól majd, edzeni sem tudok mert ugye hétvégén csak kettőig van nyitva, éjjeles műszak után meg várni reggel 9-ig és úgy lemenni, számomra kivitelezhetetlen. Jövőhéten meg délutános műszak...rühellem. Mire kettőre bemegyek már mindenki felvan izgulva és intravénásan kapjuk a szart. Fasz kivan már most... :(((

(#37) Tom5


Tom5
(addikt)

(#38) Tom5


Tom5
(addikt)

A Viva comet valami brutálszar...kb 80%-ban hisztis tini picsák, örjöngenek, ájuldoznak az első sorokban. Ő érte... :W :W :W

(#39) Tom5


Tom5
(addikt)

Túlvagyok a túlórán. Csendes, nyugodt volt. Szeretek ilyenkor bentlenni, senki sem sürget, nincs az a feszültség és nyugodtan az én tempómban elvégzem a rám szabott munkát. Ráadásul egyik kedvenc csapatom volt az éjjel. Reggel még beugrottam a TESCO-ba körbenéztem, semmi nemvolt amit szerettem volna de legalább dezodort tudtam venni. Miután hazaértem nemvoltam álmos így kb 8-ig a Settlers 6-al játszottam. Logouton találtam egy cikket a játékról és gondoltam kipróbálom. Nembántam meg, nagyon bejön a játék, régen volt, hogy ráfeszültem egy játékra. Igazából régen játszottam, mindig csak felraktam valamit és max fél óra után már ki is léptem belőle. Nemvagyok már olyan fanatikus mint régen, bár a Diabló 3-at rettenetesen várom, arra tuti nagyon ráfeszülök majd, lelőni sem lehet majd. Elkellene zúznom borotválkozni, mert a hajótörött Robinson kismiska hozzám képest.

[ Szerkesztve ]

(#40) Tom5


Tom5
(addikt)

Rocky 2. a Viasaton. Kedvenc. :K

(#41) Tom5


Tom5
(addikt)

(#42) Tom5


Tom5
(addikt)

Ma délelőtt olyanvoltam mint a mosott vizihulla. Direkt használom ezt a hasonlatot mert ez volt...Tegnap kómáztam egész nap, este 9- fele lefeküdtem és reggel 8-ig aludtam, de nemvolt elég. Még edzeni sem mentem el, döglöttem... :( Aztán a meló felébresztett. Nyugodt nap volt szerencsére, hamar eltelt. Fizu is megjött, táppénz miatt kicsit kevesebb de nemvészes. Majd ebben a hónapban jobban megnyomom. Szökés megy az RTL-en, ritka szar a szinkron. Eredetiben jobb. Végre hozzánk is elért a DIGI. Jelenleg a UPC-nél a TV-net-teló kombóra fizetek 8700FT-ot. (net 4/1-es) most ha átváltok Digire akkor TV-net-teló lesz 5400FT, úgy hogy 20/10-es net lenne benne. Csak az aggaszt kicsit, hogy zárójelben ottvan a garantált sávszél 1/1. :F a digi topikban mindenki nagyon jó sávszéleket linkel, szinte a maximumot (ha nem többet) csak nem kell majd a garantált 1/1-en döcögni idővel. Lassan elzúzok aludni, holnap 8-kor kelek és go edzés.

(#43) Tom5


Tom5
(addikt)

Tegnapi meló már kicsit pörgősebb volt, de még így sem volt vészes. Ma muka előtt megyek edzeni. Unalmasak a napjaim. Délelőttök eltelnek itt a gép és a TV előtt...kíváncsi leszek lesz-e valami hétvégén.

(#44) Tom5


Tom5
(addikt)

Megvolt a mai nap is. Az edzés jólment, nempanaszkodom. Melleztem + csuklya. Utána rögtön mentem dolgozni. Mi fogadott, AUDIT. Kapásból jöttek az okosok és 14-től 17-ig kínoztak...azaz próbáltak mert nemengedtem magam, igazából nemtudtak megfogni. Amire nemlehetett válaszolni (doksi hiány vagy vmi hiány miatt) ott kivágtam magam. Később már láttam a faszin, hogy veszi a lapot és semmi gond nemvolt, úgymondt jó hangulatban telt a dolog az mellett, hogy keményen minden részletre kitérően kifaggattak. Szerintem ezen része jólett az auditnak csak a dokumentációs rész lett bukta...az meg nem az én posztom, szóval pozitívan könyvelem el ezt a dolgot. Nagyon elfáradtam agyilag, előtte meg edzés...jóérzés volt hazaérni. Kicsit még netezek aztán pihi. Legközelebb pénteken és szombaton megyek edzeni.

(#45) Tom5


Tom5
(addikt)

Még két nap és hétvége. :K

(#46) Tom5


Tom5
(addikt)

Eltelt a mai nap is. Semmi egetverő nem történt. Munka türhető volt. Mostanra lehült kicsit a levegő, végre nincs az a nagy hőség a lakásban. Jah, holnap BOSCH audit, megint. Természetesen az én gondom lesz. :DDD no nembaj állok elébe. ;]

(#47) Tom5


Tom5
(addikt)

Ebből milesz........ :F

(#48) Tom5 válasza Tom5 (#47) üzenetére


Tom5
(addikt)

jóvolt...K.O.

(#49) Tom5


Tom5
(addikt)

Voltam az éjjel Siófokon bulizni. Jóra sikeredett, olyannyira, hogy reggel fél 8-ra értem haza. Sokat ittunk, ma délután fájt is a fejem. De már ettem és semmi bajom. Holnap délelőttös leszek. Nemszeretek korán kelni, remélem nyugisan és gyorsan eltellik a hét. Elvileg hétvégén megyünk Agárdra a többiekkel. Kajázunk iszogatunk és elleszünk, remélem jó idő lesz.

(#50) Tom5


Tom5
(addikt)

Nagyon szimpatikusak az AMD új processzorai. Árban, teljesítményben nagyon jó!

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Toma
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.