- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #51890 üzenetére
Én tegnap bementem, de megláttam, ahogy kiírta a szerver, hogy trevor26rus kiiktatta az egyik ügynököt, szép csendben kikerültem még a mobokat is.
Valamelyik nap találkoztam BSE_CYBORG-al, éppen "segített" lelőni pár rugót, kérdeztem tőle, hogy hanyadik acc, csak röhögött, de mondta, hogy no hack, most már csak tisztán.Nagyon kíváncsi leszek a D2-re, hogy mit hoznak össze, de egyre jobban erősödik bennem a feeling, hogy az a PvP messze nem olyan lesz mint a jelenlegi, és nem azért, mert ott esetleg nem vagy csak kevés csaló lesz.
Régen azért szerettem pl a Cod-ot, mert bár viszonylag hamar le lehetett lőni egymást, de szinte azonnal visszakerült az ember a partiba, ehhez képest, itt ha lelőnek, akkor lehet, hogy 5 perc mire utóléred a másikat, vagy fordított helyzetben meg van, hogy a fél DZ-n keresztül kell kergetni valakit, és még akkor sem biztos, hogy elkapod, mivel ha menekül csak, akkor feltétlen hátrányban van az üldöző a célzott lövés lassítása miatt.Viszont lehet jó hír, hogy talán mégis működik a bannolás, 2 nyilvánvaló csalót is akiket jelentettünk, azóta nem láttam online (mármint a tracker szerint, akkor volt az utolsó belépés nekik és nincs további játszott idő).
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest