Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Snip3r_HUN #47507 üzenetére

Első nekifutásra minden féleségből 4db-ot hagytam meg (6x4), tegnap már 1 komplettet kiselejteztem, így maradt 6x3.
    Volt 10 percem átfutottam most délelőtt a cuccokat, és további szettekből is kijelöltem selejtezésre egy csomót (-17 CF cuccos), de azon gondolkoztam, hogy az Alphából 6x3-at is lecsökkentem 6x2-re, mert már most van annyi jó és "neeeekem tecccik" szett (amivel játszok is), hogy lehet az életben nem lesz nem hogy kimaxolva, de kipörgetve sem.

Tegnap pl +2 D3 szettet pörgettem ki és maxoltam ki nagyjából (így már van 3 szett), mert pl az SS-re több időbe kerül csoportot találni, mint maga a küldetés, mivel nem nagyon volt a csapatoknak elég D3 szettjük a végére.
    Ma még át lesz telepítve a Firecrest 2 szett, 1 reclaimer, 1 sentry, és még 3 taktikus szett is keresi a helyét a karaktereken, de már nincs ennyi hely loadoutnak, mint amennyit tudnék összerakni...
    Pl Végsőből is meghagytam 2 szettre valót, egy össze is van rakva, de nem is emlékszem mikor használtam utoljára.
    Banshee-ból is marad 1 szettre való, PvP-s tulajdonságokkal, de ebből se raktam még össze a 2800 óra alatt 1x sem sosem... :DDD

Néha már úgy csinálom, hogy becsukom a szemem és nyomom az X-et, utána már úgyis késő bánat ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés