- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
baphomet
senior tag
válasz
arnikusz #45615 üzenetére
Divtech farmra van egy harmadik jó módszer: közvetve pénzért venni. Kb. 230ezer/divtech az árfolyam.
Tier 1, üres láda és egy 0-ás gearscore-ú level 30-as alt kell hozzá. A játék a gearscore és láda tartalma alapján határozza meg a kereskedők kínálatát. Ezzel a felállással 160-170-es gs-ű cuccokat árulnak, ami tizedébe kerül csak mintha 260+os volna.Arany fegyvert kell venni és betörni, mert az a divtech mellett weapon parts-ot ad, ami ugye meg mehet a Damascusba
. Nem tudom pontosan mi a minimum, én 177-es gs-ű arany pisztollyal csináltam, 45-ösével vásárolva és betörve, minden egyes alkalommal kaptam 15 divtech-et, a 45 weapon parts mellé.
Ezzel a módszerrel jobban megéri nem betörni, hanem eladni 100-110 ezerért tier5-ben az arany/zöld páncélt, és fegyvert venni belőle tier1-ben 70-80 ezerért.
-
törölt tag
válasz
arnikusz #45615 üzenetére
én olyan 105 láda körül zártam az eventet. anno 65 darabnál már csak 2 nomád hiányzott, de úgy voltam vele nem érdekel csak játszogatok, ami jön token azt elverem. na ezekből kiesett a maradék 2 nomád kb 6 ládán belül.
ezután, a javaslatodra elkezdtem 900as dobozt nyitni. az elmúlt három napban esett belőle jó pár exo, pl. csak tegnap vagy 3 alejandro (volt még ninja, mdr stbstb).
aztán este elhatároztam, hogy összerakom nomádot Marco verzióban, de a táska és a térdvédő egyaránt szarok voltak (ugye ezekből 1-1 esett korábban). volt 9,8k tokenem a következő eventre. elvertem őket és beadta azt a két nomád cuccot, úgy ahogy kellett a buildhez. én komolyan nem értem, hogy honnan tudta mire van szükségem, de nem is érdekel.összefoglalva, sok mindenben szerencsém volt, rengeteg exo és cf esett, de house egy se.
egyébként, ma megcsinálhatnánk a titkos küldetést, remélem unod már a lz boss farmot és jössz.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest