- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Igen,ezt sejtettem. :-/
De az eszem megáll,hogy rájöttél a "titokra". :-))))
Tényleg ott volt a "Gyenge a kapcsolat szerverrel" felirat.
Nem tudom,hogy van-e olyan szervercsere lehetőség ps4-en?Lehet,hogy van,még nem néztem.
De már mindegy,mert...Micafighter: Köszönöm! :-)
"És még azok a g.cik akik dzben rugóznak...
"
Na ma untuk meg teljesen.Már gondolkoztam rajta pár napja,de ma az egyik játékostársammal elhatároztuk,hogy ennyi és visszük a sztorit. :-(
Ma is ott voltak azok a..rugók. (De finom szó "rájuk".) Hiába cseréltünk szervert (kijelentkezés majd vissza) akkor is voltak.
Többször eszembe jut egy múltkori hsz-s amiben inkább bnőt ajánlott a hozzászóló az "ilyeneknek" és milyen jól tette..
Pedig fasza hely lenne ez a fekete zóna. :-( Privát fekete zónáért simán fizetnék havi egy-két ezret.Kérdés nélkül.Pedig pont ma gondolkoztam,hogy vkit -aki egy kicsit nyitott lenne rá- innen a topikból megpróbálok kicsit ps4-re csábítani.Van egy fölösleges ps4-em és gondoltam felajánlom vkinek normál árba akár két részletben is csak néha jöjjön kicsit zónázni. :-(
De már a játékostársammal elhatároztuk+lehet,hogy nem érdekelt volna innen senkit a "konzol világ".Szerk.: Bocs,megint hosszú lett. :-/// Nem látom telefonról,hogy kb. mennyi lesz. :-//
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest