Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz woker #33955 üzenetére

Igen,ezt sejtettem. :-/
    De az eszem megáll,hogy rájöttél a "titokra". :-))))
    :R
    Tényleg ott volt a "Gyenge a kapcsolat szerverrel" felirat.
    Nem tudom,hogy van-e olyan szervercsere lehetőség ps4-en?Lehet,hogy van,még nem néztem.
    De már mindegy,mert...

Micafighter: Köszönöm! :-)

"És még azok a g.cik akik dzben rugóznak... :Y :D"

Na ma untuk meg teljesen.Már gondolkoztam rajta pár napja,de ma az egyik játékostársammal elhatároztuk,hogy ennyi és visszük a sztorit. :-(
    Ma is ott voltak azok a..rugók. (De finom szó "rájuk".) Hiába cseréltünk szervert (kijelentkezés majd vissza) akkor is voltak.
    Többször eszembe jut egy múltkori hsz-s amiben inkább bnőt ajánlott a hozzászóló az "ilyeneknek" és milyen jól tette..
    Pedig fasza hely lenne ez a fekete zóna. :-( Privát fekete zónáért simán fizetnék havi egy-két ezret.Kérdés nélkül.

Pedig pont ma gondolkoztam,hogy vkit -aki egy kicsit nyitott lenne rá- innen a topikból megpróbálok kicsit ps4-re csábítani.Van egy fölösleges ps4-em és gondoltam felajánlom vkinek normál árba akár két részletben is csak néha jöjjön kicsit zónázni. :-(
    De már a játékostársammal elhatároztuk+lehet,hogy nem érdekelt volna innen senkit a "konzol világ".

Szerk.: Bocs,megint hosszú lett. :-/// Nem látom telefonról,hogy kb. mennyi lesz. :-//

Új hozzászólás Aktív témák