Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VTom

veterán

válasz micafighter #31890 üzenetére

Ezt aláírom én is, pár játékosról tudom biztosan, hogy csalt, ők mind speed hack-et használtak.

Ezen kívül volt pár gyanús eset, mikor szerintem el kellett volna dőlnie, de nem dőlt, de ezek lehetnek bugoltatások, stackelések (bár szerintem a stackelés nem ér semmit, kipróbáltuk, és kb. ugyanúgy lelőnek vele együtt) de az is lehet, hogy csalás.

Meg az orosz banda volt erősen gyanús, akiknél a pajzsost hárman alig bírtuk lelőni, de az is lehetett akármi.

Eddig összesen talán négyszer riportoltam játékost, akiről biztosan tudtam, hogy csaló, és 290 órám van a játékban.

Volt olyan is, hogy hárman voltunk manhuntok egy tetőn, mindhárman közel fullos alpha-ban, feljött egy játékos egyedül, és majdnem lelőtt mindhármunkat, egyikünk meghalt, ketten meg alig bírtuk leszedni, mert ügyesen mozgott, és nagyon jó ütemben használta a skilleket.

Vagy a DZP tagokat is említhetném, akiket rendszeresen riportolnak csalásért, pedig csak négyen mennek fullos gearrel, összeszoktak, és tudnak játszani (1000 és afeletti órával a játékban)

Szóval ez a csaló téma elég érzékeny, szerintem olyan sokan azért nincsenek, csak sok már a jó játékos..

Új hozzászólás Aktív témák