- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #31890 üzenetére
Ezt aláírom én is, pár játékosról tudom biztosan, hogy csalt, ők mind speed hack-et használtak.
Ezen kívül volt pár gyanús eset, mikor szerintem el kellett volna dőlnie, de nem dőlt, de ezek lehetnek bugoltatások, stackelések (bár szerintem a stackelés nem ér semmit, kipróbáltuk, és kb. ugyanúgy lelőnek vele együtt) de az is lehet, hogy csalás.
Meg az orosz banda volt erősen gyanús, akiknél a pajzsost hárman alig bírtuk lelőni, de az is lehetett akármi.
Eddig összesen talán négyszer riportoltam játékost, akiről biztosan tudtam, hogy csaló, és 290 órám van a játékban.
Volt olyan is, hogy hárman voltunk manhuntok egy tetőn, mindhárman közel fullos alpha-ban, feljött egy játékos egyedül, és majdnem lelőtt mindhármunkat, egyikünk meghalt, ketten meg alig bírtuk leszedni, mert ügyesen mozgott, és nagyon jó ütemben használta a skilleket.
Vagy a DZP tagokat is említhetném, akiket rendszeresen riportolnak csalásért, pedig csak négyen mennek fullos gearrel, összeszoktak, és tudnak játszani (1000 és afeletti órával a játékban)
Szóval ez a csaló téma elég érzékeny, szerintem olyan sokan azért nincsenek, csak sok már a jó játékos..
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robotporszívók
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest