Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
Hogy a fenébe hozol össze ilyen dps értéket.
Mennyi annak a fegyvernek a sebzése, a listában menj rá hogy látszódjon kiírva pls.Egyéb, DZ sztori ma, szerintem vicces volt.
Extractoltam egyedül DZ1-ben, odajött 3 srác, és felrakta 2 másik is, a harmadiknak nem volt már rá ideje, mert lövöldöztek mobokkal is közben.
Kimentek volna újratölteni, amelyiken volt loot abba belelőttem egyet az utolsó pillanatban, így az nem tudott, de a haverja is bent maradt, lelőttem azt a kettőt, vittem a lootot, a harmadik bejött és jött utánam, ragadozóval rámrakott vérzést, így nem tudtam elmenekülni, visszafordultam és lelőttem őt is, de nem ütöttem le, hagytam hogy majd felkeltsék ha visszaérnek a haverjai, csak elmenekülni akartam, a loot már megvolt.Átmentem exrtactolni a gas station oldalra, addigra lejárt mert kis kerülővel mentem.
Odajött a három srác is, és azonnal támadtak, az egyiket lelőttem, a másik kettővel lövöldöztem mikor érkezett még 2 játékos és segítettek lelőni őket
Mondtam nekik hogy köszi, ezek a szemetek hárman belémkötöttek ok nélkül. Mondták szívesen, illetve rá fél perccel hogy "chaten panaszkodnak rád egyébként, és írják hogy mindjárt visszajönnek". Válaszoltam hogy talán mégsem ok nélkül volt, és övék volt a loot, de fair küzdelemben vettem el, 3 vs 1-volt, erre röhögött, mondta hogy oké, ha visszajönnek lelőjjük őket megint

Mindketten rugók voltunk így utána, de egymásra nem lőttünk, rugók között is van betyárbecsület, csapaton kívül is
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest