Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz sith7 #20801 üzenetére

Hogy a fenébe hozol össze ilyen dps értéket.
    Mennyi annak a fegyvernek a sebzése, a listában menj rá hogy látszódjon kiírva pls.

Egyéb, DZ sztori ma, szerintem vicces volt.
    Extractoltam egyedül DZ1-ben, odajött 3 srác, és felrakta 2 másik is, a harmadiknak nem volt már rá ideje, mert lövöldöztek mobokkal is közben.
    Kimentek volna újratölteni, amelyiken volt loot abba belelőttem egyet az utolsó pillanatban, így az nem tudott, de a haverja is bent maradt, lelőttem azt a kettőt, vittem a lootot, a harmadik bejött és jött utánam, ragadozóval rámrakott vérzést, így nem tudtam elmenekülni, visszafordultam és lelőttem őt is, de nem ütöttem le, hagytam hogy majd felkeltsék ha visszaérnek a haverjai, csak elmenekülni akartam, a loot már megvolt.

Átmentem exrtactolni a gas station oldalra, addigra lejárt mert kis kerülővel mentem.
    Odajött a három srác is, és azonnal támadtak, az egyiket lelőttem, a másik kettővel lövöldöztem mikor érkezett még 2 játékos és segítettek lelőni őket :)

Mondtam nekik hogy köszi, ezek a szemetek hárman belémkötöttek ok nélkül. Mondták szívesen, illetve rá fél perccel hogy "chaten panaszkodnak rád egyébként, és írják hogy mindjárt visszajönnek". Válaszoltam hogy talán mégsem ok nélkül volt, és övék volt a loot, de fair küzdelemben vettem el, 3 vs 1-volt, erre röhögött, mondta hogy oké, ha visszajönnek lelőjjük őket megint :D
    Mindketten rugók voltunk így utána, de egymásra nem lőttünk, rugók között is van betyárbecsület, csapaton kívül is :)

• DokiBaxxi

őstag

válasz sith7 #20801 üzenetére

Na akkor itt van a kutya elásva :D
    Persze mondjuk nekem a térdvédőm még csak 214-es szóval abból jóval többet ki lehet még hozni, illetve mint mondtam még set váltás is lesz de akkor ahhoz képest megnyugodtam nem is olyan rossz a dps-em :))

Új hozzászólás Aktív témák