Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Csak hogy pontosítsak. Áprilisban is volt már season pass csomag. Ez a második. Nyilván az első is lófasz volt, csak a pontosság kedvéért írtam le.
Egyébként pedig alapvetően aki CSAK az extra ingame tartalom miatt vette meg a season passt az egy barom.
Nem érdekelnek ezek az ilyen plusz hülyeégek, így nem zavar, hogy mit adnak. Ez megint félig üres vagy félig teli pohár, ki honnan nézi.Én a 3 DLC-t szerettem volna megvenni, mert tervezek majd játszani vele. Így megvettem. Az, hogy kapok mellé egy-egy exkluziv skint vagy valamit, az csak bónusz. Nem kell örülni neki, de az, hogy már tényleg bármibe csak belekötni tudtok. Szomorú...
CS-ben meg 100 meg 1000 eurókat fizetnek az emberek egy szaros késésrt, vagy egy késre ragasztható matricáért. Most itt kap a season passos egy skint, amit máshogy nem lehet megszerezni, de itt ez gáz. Mert mindjárt jön valaki aki megmondja a frankót, hogy ez milyen tré. De most mit vártok, mit szeretnétek season pass bónuszként kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- TCL LCD és LED TV-k
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Borderlands 4
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest