Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27
üzenetére
Nevet változtatunk és beiratkozunk a DZP akadémiára.

De ezek a rugók úgy beásták magukat mint a Predatorba.
Azt köszönöm, hogy a Reckless - Savage párost mondtátok, mert 4 Banshee- vel van keresnivalóm.
És betöltöttem a 61-et, DZ -ben meg lett 2 szint és lassan megtelik a láda, de a sárgákat bontom. -
-
válasz
TommyS_27
üzenetére
Tudom.
El is mentunk mi is, 1 orat voltunk bent, jott egy 4 fos csapat, mely direkt arra ment, hogy a nagy kavalkadban valaki 19seces lett, azonnal lottek. Szinte leszedhetetlenek voltak, mikor 4en lelottek, majd a hullamba 3 tarat lottek mind a 4en, szivem szerint megtapsoltam volna oket xD -
válasz
TommyS_27
üzenetére
Az tetszik nagyon, hogy a 4-es csapat 4 felé esik és újra meg kell találnotok egymást (nincs térkép, csak pulse, ha kraftolsz magadnak majd). Közben összeállhatsz idegenekkel, vagy mehetsz tovább egyedül. A lényeg, hogy a PvE területen sem lesz elegendő gyógyszer mind a 24 játékosnak, úgyhogy lehet egymás elől lopni

-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27
üzenetére
Igen így van, jó móka lesz a mostani loot vadászatnál jobb.
Aki otthon van töltse, mert a reddit moderatora ezt írta az előbb:
Later today, at the moment you just can preload the patchTommy- csalókkal semmit - pedig írták hogy tesztelik erre a rendszert, de ezt idelökték, mármint a PTS-t, jön az 1.5 és nesze ennyi.
-
.LnB
titán
válasz
TommyS_27
üzenetére
Elég sok mindent sikerült szereznem a hévégén és előtte. De sajna amit kinéztem magamnak (full Nomad-ot, nem) Nem is azért írtam a PVE-t mert számottevő. Nagyon könnyű, csak mosolyogtam, hogy írtad, hogy mennyire rossz.

Ti egyébként mit használtok leginkább? PVP-re. Rengeteg Banshee cuccom van. Sok Alpha és Predator, Recailmer, meg Firechest.
De utóbbi kettőt nem értem miért lenne jó.
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27
üzenetére
Az jó lesz, mert a 4 Alphához a maradék két itemet folyamatosan vadászom, meg az 1200 plusz páncél védelmet.
Ez már tegnap fent volt másfél nap után még kiforratlan értekezés.
A 2 Sentry jó az Alpához föleg PVE és UG.
Most estt egy Vadász mellény alapból 2656 páncél és van rajta 1204 plusz páncél, még nem nyúltam hozzá kell egy Vadász tok is, az Alpha mellényt nem is mondom. -
törölt tag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Elmèsz most màr egy picikét figyeljél ide!?

"Rank 5 has it's own pro's and con's. As soon as you hit this level a Manhunt quest will trigger for all nearby players with you as the target. Thankfully reaching rank 5 also gives you (as the Rogue) the chance to earn a potential bounty yourself - so long as you survive the manhunt."
-
válasz
TommyS_27
üzenetére
Sikerult tegnap este az uj modositoknak koszonhetoen osszerakni a strikert. Regi 204es aug ut

Annyira latszik, mikor valaki nem csal. 470e szivossagom lett 3200 tuzertek mellett, es van 22e skillpowerem is. Tegnap Bombi es Rixi mellett voltam 3., raszaladtunk egy 3fos brigadra, 1 azonnal halt, 2 elszaladt, ultiztak, Bombit lelottek, lelottem kozbe 1-et, a masik meg lelotte Rixit, majd kozvetlen kozelrol lott ram pp19-el, de csak karcolgatott. 2 shotiloves testre, es be is borult Rixi melle, akit felszedtem.De az, hogy dz5ben az a srac, akit elotte 2x szetlottunk, fut elottem, megyek utanna, majd ramfordul, es 5 golyoval szetlo mp7-el, az csal...
100e hpval szamoljunk, igy egyszerubb. 20e-t kell lonie playerre, ami csak maxos pulse mellett lehetseges 4500 koruli tuzertekkel. Ha ekkora a tuzertek, nincs maxos pulse... Sot...
Holnapot nagyon varom mar... Alpha szett ujra elokerul.
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27
üzenetére
Köszönöm.
Csak PVE területen és max. UG-n használnám és akkor megvárom az 1.4-et.
Az Alpha abszolúte kedvenc nálam, most hogy olvasgattam a patch notes-t lehet lesz egy PVE 3 Alpha-3 Csilllag.
Tegnap este a 4 Alpha mellé Reckless mellény és Savage kesztyű jól muzsikált.
A Végső meg megy parkoló pályára.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ugye ez valami rossz vicc csak.

Konkrétan úgy lőtted le 1v1, hogy a Te hp-d 95%-a megmaradt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2016-11/06/429691_sfaa0wvkcmx5fjcz_thedivision_2016-11-06_12-50-01-534.jpg/800)