Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Ha lehet így mondani, akkor szinte mindent elolvastam a redditen, ubisoft fórumon, ez egy általános bug, sokan futottak bele, főleg a sharpshooter challengeben, ami viszont nekem elsőre megvolt.
A legtöbb tanács arra utal, hogy ki kell lépni a játékból és újra elkezdeni, hátha úgy beadja.
A gond ezzel csak az, hogy 20 undetected kill nem 10 perc és ezt csinálhatod isten tudja hányszor.
Én már lőszert sem merek felvenni a katonák után, de lassan scoutolni a drónnal sem, mert nem tudom mi akasztja meg a számolást.
Olyan ez mint a snipernél a class item, az az eszköz amit ha kilősz, akkor vagy elég csak kiválasztanod és akkor jó eséllyel igen durva bugba futhatsz bele.
Nem tudsz célozni, fegyvert váltani, lőni, item wheelről bármit választani, tehát nagyjából semmit, csak futni. Ezt kétszer triggereltettem be úgy hogy hagytam magam megtámadni, majd durva nagy menekülés és utána megjavult, mire kiderült hogy nem, nem ez szünteti meg, hanem tudod mi? Ha lecsúszol vhol. Igen. Le kell csúszni vhol, mondjuk egy kis dombon és utána újra tudsz lőni, ha addig le nem mészároltak. Ez különösen kellemes, akkor ha már egy küldetés végén jársz már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest