Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Mit fog elítélni?
Egyelőre a robottaxikkal se tudnak mit kezdeni
https://www.vezess.hu/driver/2024/01/04/a-robotok-a-torveny-felett-allnak/ -
Victoryus94
őstag
Én már annak is örülnék ha valami robot diagnosztizálná a bőrproblémám, és hosszútávú megoldást javasolna, mert 6 év alatt jártam 3 vagy 4 orvosnál, de figyelmet nem kaptam sehol, mindenhol csak gyors tüneti kezelést adnak, és lehúznak egy 10 perces "látogatásért" (mármint nettó időben, várakozással 40 percet mindenhol eltöltöttem) 20-40 ezer Ft-tal (+ recept).
Én azt látom, hogy a többség nem jókedvében dolgozik, de élni sincs ideje. Futószalagon jön a munka, az alkalmazottakat robotként kezelik, és az ügyfelek (jelen esetben betegek) is csak számok.
A fiataloknak (mai pályakezdők többsége, akik a covid alatt végezték el a sulit) pedig most sem céluk a munka, és megbecsülésre, elismerésre vágynak minmális befektetés mellett is.
Szerintem bőven lesz helye az AI-nak... -
Victoryus94
őstag
Szeritnem ezek szuper dolgok... mindig kiderül hogy orvos, meg tanár hiány van mindenhol.
Előbb-utóbb szerintem az AI hozza a megoldást, csak ne hallucináljon random betegségeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest