Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti0925
tag
Tudnátok mondani olyan helyet,ahol fogadni lehet halftime or fulltime--ra,(nem HT/FT)a Partybeten kívül?
Realme Narzo 30 5G
-
Atti0925
tag
válasz barisj #37946 üzenetére
Vmi hasonló taktikát találtam ki magamtól én is,de ez szépen tovább van finomítva.
Viszont ahogy néztem tegnap este az élő nhl-es meccseket,én nem találtam olyan fogadási lehetőséget,h az adott harmadban gólok alatt/felett(Bet365),csak olyat,ami ázsiai hendikepes volt.Vak voltam talán???Realme Narzo 30 5G
-
Atti0925
tag
válasz barisj #38009 üzenetére
Többször is elolvastam
Csak,amikor utánanéztem(az éjjel),akkor csak nhl-es meccsek voltak,és ott nem találtam olyan fogadási lehetőséget,amit ő leírt.Pedig szerintem az nhl-nél van a legtöbb fogadási lehetőség
Egyébként,ahogy nézegettem mostanában a hoki eredményeket,a 0,5 felett szinte bármelyik ligában jön.Ha meg nem,a következő harmadban szinte tuti,vissza lehet hozni a bukót.
Mondjuk,elég nagy bankroll kell ehhez,na meg idő,ha normális összeget akar nyerni az ember !!!Realme Narzo 30 5G
-
Atti0925
tag
Jól látom,h az Unibeten van 0,5 felett is,már a harmad első percétől???
Ajajj,akkor elő kell keríteni annak a számlámnak az adatait is.Realme Narzo 30 5G
-
Atti0925
tag
válasz söraddict #38041 üzenetére
A francba!
De kezdem látni ennek a szisztémának is a hátrányait,ha gól van a harmad első felében esély sincs a jó odds-ra,v is inkább jóval nagyobb kockázattal van esély rá.
Vagy mégsem,a Beten elég jó odds van a 1,5 felettre is még mindig,a gól ellenére is[ Szerkesztve ]
Realme Narzo 30 5G
-
Atti0925
tag
-
Atti0925
tag
válasz Daniel Alves #43451 üzenetére
Én kacérkodom vele,bár nem látom még át annyira,h mit érdemes rakni.
Pl mára a Standard Liege-t és a De Graafschap-ot néztem ki erre.Igaz,semmit nem néztem utánukRealme Narzo 30 5G
-
Atti0925
tag
Mekkora kosárral nyert az Efes!Azta*******************
Nem mellesleg élőben hozott 5e a pontszegény meccsük[ Szerkesztve ]
Realme Narzo 30 5G
-
Atti0925
tag
válasz VegyesTamás #43572 üzenetére
Mondjuk én tettem is,egy százast rányomtam 3/4ben,de ha jön vendégem egy sörre,v akármire(ha Szolnok közelében jár)!
Realme Narzo 30 5G
-
Atti0925
tag
-
Atti0925
tag
válasz anonymus89 #43659 üzenetére
Én imádkoztam.....hogy ne legyen döntetlen:5e volt rajta,hogy 126,5 alatt lesz az összpont,1,90ért,és fogalmam sem volt róla,h beszámít-e az esetleges hosszabbítás vagy sem.
Mondjuk még mindig nem tudomRealme Narzo 30 5G
-
Atti0925
tag
Hol van az a menüpont a Bet365-ön,ahol ki lehet fizettetni a még le nem játszott szelvényt?
Realme Narzo 30 5G
-
Atti0925
tag
-
Atti0925
tag
-
Atti0925
tag
-
Atti0925
tag
Valami itt csúnyán el van írva,mert szinte mindenre 4x szorzó van a Famila-Kayseri meccsre.
Realme Narzo 30 5G
-
Atti0925
tag
válasz Zjunior #52437 üzenetére
Én a maximumot tettem amit engedett nekem a befizetésből,96e ft jött tisztán.
Kérdés:tényleg csak az első kifizetés ingyenes itt,ha igen,akkor a 2. mennyibe van kártyára?
Ha megjött a pénz,akkor számíthat tőlem is egy kis apróra kosatomi10.[ Szerkesztve ]
Realme Narzo 30 5G
-
-
Atti0925
tag
Már történik vmi,észrevették,nekem mínuszban van a számlám jelenleg
Realme Narzo 30 5G
-
Atti0925
tag
Segítenétek?
Volt itt vki hónapokkal ezelőtt,aki nagy téten játszott élő teniszmeccseket,adogatásokra fogadva.Nem jut eszembe a nickneve,lehet,h még aktív fórumozó,ki az?
1 nap alatt játszva majd 200e-t nyertem ezzel,de gyanítom,h kellene egy kis segítség!Realme Narzo 30 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Docker konténerizálás
- Raspberry Pi