Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
Yoda él!
[link] -
stefyY
őstag
Debrecen - Győrön 1X-re adnak a félidőben 2,5-et...azmi?
-
Speedhs
őstag
Kár, hogy nincs két esély tippmixen.
-
Ace owner
addikt
Értem köszi
-
adrian360
őstag
válasz
Ace owner #8665 üzenetére
na akkor tegyük tisztába : a rendes játékidőben történt hosszabbítás beletartozik a meccs eredményébe, tehát ha egy meccs 95 percig tart és akkor esik a gól akkor az számít.
Ha a meccs döntetlen ( vagy kupameccsen azonos eredmény van) és 2x15 perces hosszabbítás van, akkor van a rendes játékidős eredmény, és van a hosszabbításos eredmény. -
Speedhs
őstag
Tuti tipp holnapra azoknak, akiknek ez a hét egy nagy szar volt!
NE JÁTSSZ. Én holnap kipróbálom.. -
pohár
félisten
raktam egy mixet délután:
Shaktar -1 & Fener meccs 2v3 gól & Győr meccs GG & Austria Wien
500 --> 2980, a Shaktar 3-0 lett, a Fener 1-0, a Győrön csak nekik van góljuk, a Wien meg 2-0 a 11. percben
-
giigz
veterán
DVSC - Győr meccsre lehet élőben fogadni a tippmixpron
-
SirAlo
aktív tag
Bet365on el tudna valaki magyarazni hogy van ez a kombinalt fogadas? berakok pl. 4 meccset es a kombinalt fogadasnal van tobb lehetoseg is , van Egyszeri, van 2-es gyujto, 3-as es 4es , en eddig mindig a 4esre raktam ahol kiirja a szorzot is ja es van az aljan olyan is hogy Yankee (minden szorzo melett van egy szam es @ melette ) Pl. Egyszeri 4@ vagy 2-es gyujto 6@
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest