Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Aktív témák
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Szijaaaa (itt is)

Igazából a T61 -et is sokan szidták és temették, aztán ott is kiderült, hogy csak a régi névhez ragaszkodó begyepesedett emberek hisztijéről van szó, szóval nem félek a T400 -al kapcsolatos ilyen jellegű hírektől sem.
A gép munkára kell, úgyhogy az esetek 99% -ban úgyis az Intel vga -t használnám.. és mivel nem videot szerkesztek nekem a 64GB -os SSD is bőven elég.. most egy 40GB -is HDD van a T41 -emben, és a harmada üres..
Az SSD fura egy dolog. Sokan mondják, hogy nem elég bejáratott technológia, nem lehet tudni meddig bírja, meg ilyenek.. de igazából én bízok abban, hogy ami egy IBM/Lenovo gépbe bekerül, azzal szerintem nem lehet gond.
Feladta nekem nagyon a leckét a Lenovo.. már megvolt, hogy melyik T61 -et rendeljük meg erre bejött a T400, meg leljebb ment az X300 ára, és most szenvedhetek itt, hogy mit vegyek

Aktív témák
- Gmail
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux haladóknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest