Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Aktív témák
-
riszter
senior tag
Sziasztok!
Használtam a keresőt, de sehol sem, még a lenovo driver oldalán sem találtam erre a konfigra (7732-1EG) XP-s audio drivert!! Sajnos downgradelnem kellett xp-re, mert az autoCAD nem indul vista alatt!

Valaki tud valami okosat?

-
riszter
senior tag
válasz
Reverting
üzenetére
Ezt nálam is csinálta elég sokáig, kellett 1 hónap mire kiismertem a gépet, de aztán sikerült kilőnöm ezt a felhasználóváltásos indító képernyőt. Ha egy pillanatra is kikapcsolt a képernyő akkor egérmozgatásra már ez fogadott, ráadásul még jelszó is be volt állítva amit mindig be kellett pötyögni (másnak), nekem csak az újjamat kellett lehúznom!
Csak sajnos most fejből meg nem mondom neked, hogy hol találod meg, vagy vezérlőpult képernyő-beállítások v. energiagazdálkodás-spéci beállítások. Ez rémlik, a lényeg hogy ki lehet lőni! -
riszter
senior tag
Nem hiszem el, de tegnap este az írásom után mielött kikapcsoltam volna a gépet, eszembe jutott hogy mi van ha lekapcsolom a web'n'walk usb-s stickemet a hálózatról....? És láss csodát.... 20mp alatt leállt gyönyörűen! Hogy ez eddig nem jutott eszembe!
Az előző Fusim nem csinálta ezt a web'n'walkkal. Úgy látszik van még mit tanulnom a tp-kről és a R&R-ről. Főleg hogy alap angol nyelvtudás van itthon.
Azért köszönöm a segítséget! -
riszter
senior tag
Sziasztok!
Kb. 2 hete vagyok boldog r61 tulaj és nagyon meg vagyok vele elégedve, csak egy gondom van, de az egyre idegesítőbb: néha szépen a start menüből a power ikonra kattintva kiírja, hogy leállás, kb 1 perc után elsötétül a monitor, de az állapotjelző ikonok égve maradnak, oldalt a dvd írónál is ég a led és megy a venti!!!! Az istennek sem akar kikapcsolni! Ekkor egy ideig várok majd nyomom a power gombot, amire néha reagál és leáll, néha nem és kb 20 perc múlva újraindul és megjelenik a "windows helyreállt egy váratlan leállás után" ablak a köv. sorokkal:Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.0.6000.2.0.0.256.6
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 9f
BCP1: 00000003
BCP2: 87EC1030
BCP3: 87EC24B8
BCP4: 845B44B8
OS Version: 6_0_6000
Service Pack: 0_0
Product: 256_1Légyszi, aki hozzáértő segítsen.....

Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak sajnos most fejből meg nem mondom neked, hogy hol találod meg, vagy vezérlőpult képernyő-beállítások v. energiagazdálkodás-spéci beállítások. Ez rémlik, a lényeg hogy ki lehet lőni!

Az előző Fusim nem csinálta ezt a web'n'walkkal. Úgy látszik van még mit tanulnom a tp-kről és a R&R-ről. Főleg hogy alap angol nyelvtudás van itthon.