Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Nyugodtan rátölthetsz a 60%-ra is, de akár le is merítheted, óriási különbséget nem jelent az aksi élettartamában ez az egy eset. Ha huzamosabban használod így, akkor viszont célszerű teljesen lemeríteni, s ha sikoltozik, visszarakni a töltőre.

És még valamit hogy ha egyáltalán fontosez létezik olyan R50e nél hogy belehet állítani hogy pl csak 75% nál kezdje ujra tölteni.
Itt lehet állítani: Power Manager - Battery Information fül - ezen belül Battery Maintenance.
[link] -
Zola_
tag
No, pont erre jártam, így gyors választ adok.

Azt, hogy mennyire fontos a gar.bővítés csak Te tudod eldönteni... A ThinkPad-ek nem arról híresek, hogy gyakran meghibásodnak, de arról sem, hogy sosem. Egy biztos, a szervízben nagyon rendesek, jártam már náluk, így tapasztalatból mondom. Nem muszály +2 évet venni, vehetsz +1et is feleannyiért. Szerintem itt a legolcsóbb a bővítés: [link], az előző gépemhez én is náluk vettem, usanotinál drágább. Menete: megrendeled, pár nap múlva szólnak, hogy mehetsz fizetni, ott kapsz egy kódot amivel a neten kell regisztrálni és egy faxot küldeni, utána pár nap múlva jön egy visszaigazolo e-mail, és ha megnézed a warranty status-t, akkor már az új dátum fog látszani.
Az árlistából az első vagy a második tétel érdekes számodra, (de amint láthatod vehetsz akár +3évet is
) a felsorolásban van a géped gyári kódja, melyet alul egy fekete-fehér matricán találsz meg.
[Szerkesztve] -
Zola_
tag
Leginkább egy s-video kimenetre volna szükséged, de az csak ''e'' nélküli gépeken van. Hallottam már olyan átalakítóról, mellyel a külső monitor csatlakozóhoz lehet TV-t kötni, de sajnos nem tudom, hogy hol lehet kapni. Jó áron vetted a gépet, a notebook.hu-nál pl. 48e-vel drágább. Egy hónapig vehetsz még hozzá -bárhol- gar.kiterjesztést is, érdemes meggondolni, mert egy notebooknál igen fontos.
-
Zola_
tag
Manapság már csak a legfontosabb kötelező dolgokat írják le a mellékelt használati utasításban, és az internetes supportot fejlesztik a cégek. Innen: [link] indulva sokmindent meg lehet találni, pl. akár videofilmet is a memória bővítéshez. No és ezért is vannak, és nagyon jók az ilyen és hasonló internetes fórumok.

[Szerkesztve] -
Zola_
tag
Én is mindenképpen PentiumM-es gépet vennék, az akkuidő szerintem egy notebooknál jobban számít a videonál. R51e és R50e között (amelyek nem keverendőek az ''e'' nélküliekkel) a Shadowfax által írt video különbségen kívül még annyi van, hogy az előbbi DDR2-es, és az ATI Radeon X200 mellett ATI chipszet is van, ami azonban -tudtommal- többet is fogyaszt a másikban lévő Intelnél.
Ha a DVD író nem olyan fontos, akkor továbbra is ajánlom a korábban linkelt R51 PM 1,7-es gépet 3 év alapgarival 216e-ért. (és több csatlakozóval) -
Shadowfax
addikt
A másodikként linkelt R51e-ben két fokkal jobb a videókártya, talán ezért drágább (videónézegetésre az Intel Extreme Graphics 2 is bőven jó).
Ha a két gép közül kéne választanom, akkor az elsőt venném a Pentium proci, a 60GB 5400rpm vinyó, az 512MB RAM és a DVD Multi író miatt.
-
Shadowfax
addikt
Abban már biztos vagyok ,hogy az R50e aksi kibir akár 4h-t is szöveg szerkel. De mivan az R51-el valahó kétórát valahól bőven 3h-t de látam már akár 4h-t is most mi a helyzet?
Az, hogy az aksi mennyit bír, nem attól függ, hogy a gépre az van-e ráírva, hogy R50e vagy R51, hanem a benne lévő procitól (meg persze mástól is, pl. a képernyőmérettől, stb.) Akár az R50e-t nézzük, akár az R51-et, mindkét típusból számtalan konfig létezik, az R50e-t általában Celeron M-mel adják, az R51-et Pentium M-mel, de az R50e-ből is létezik Pentium M-mel szerelt konfig!
A lényeg az, hogy lehetőleg Pentium M-mel szerelt procit vegyél, mert az a használattól függően változtatja az órajelet, visszaveszi a light-osabb alkalmazásoknál, ezért jóval kevesebbet fogyaszt, s mint Zola is írta, kb. másfélszer (de akár kétszer) többet bír akkuról, mint a Celeron M, ami mindig maxon pörög.
Ha konkrét típusokat belinkelsz, akkor talán tudunk tanácsot adni, melyiket miért vedd/ne vedd.
-
Zola_
tag
Állapottól függően lehet jobb vétel egy kevésbé használt T szériás, csak éppen nem nagyon szokták eladni őket, és elég jól tartják az árukat.

Ugyanez igaz az PentiumM-es R szériára is, csak alacsonyabb árszinten. Sztem a CeleronM-es gépeknek esik legjobban az ára, de úgy általában minden notebooknak esik, ahogy más dolgoknak is a számítástechnikában. (is)
Nekem ez van :[link], akku csak Word esetén 4 óra, netezve pedig 3,5. (közepes fényerőn) R szériában ritka a 3 év gari, így sztem igen jó vétel.
Aktív témák
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VoIP telefonálás
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)