Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• nohabmozdony

csendes tag

válasz emitter #94 üzenetére

Hát notebook memória kell bele. De a memóriabővítés folyamata rajta van valamelyik mellékelt papíron, legalábbis én kaptam ilyent. Rajzokkal meg minden.

A garancia ideje: support. De a hosszabbításnál nekem is bejött egy ilyen pár hónapos differencia, ám oda is volt az emailben írva mellé, hogy ez a webes rendszer a notebookokra nem pontos, ezért a vásárlástól számít, mindenképp. Az Access IBM menüben is van egy becslés, az nálam jól működik.

WLAN: az manapság ilyen. Egyrészt a 2,4 GHz-s sáv elég zsúfolt, másrészt meg rettenet sok minden zavarhatja. Nálam a másik szobában van a wireless router, itt az R50e meg egy nagygép egy USR wifi usb stickkel, kábé egy méterre egymástól, és mindegyik más jelerősséget lát. Nagyobb távoknál / falak esetén / stb. sajnos ez van, ilyen normál antennákkal. Bár a notebook, ahol a képernyő oldalában van az antenna és jó nagy, sokkal erősebb jelet lát mindig, mint az usb stickes PC. Szvsz addig nem nagy gond, amíg úgyis a külső bejövő netkapcsolat limitálja a sávszélességet. :)

Aktív témák