Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Aktív témák
-
Rufusz
tag
válasz
nohabmozdony
üzenetére
Hűha, látom nagyon a lelkedbe gázoltam...

1. Linuxot tettem a gépre, majd rövidesen leszedtem az XP-t mondván hogy ''úccsekell'', ha meg igen feldobom CDről (mert szerintem joggal várná el az ember a piacvezető oprencertől hogy támogasson egy ilyen népszerű notit, na de mindegy).
2. Időközben elkezdtem egy sulit, ahol sok olyan programot használunk ami linuxon nem létezik (pl autocad, stb), tehát visszadobtam az XP-t, ekkor jött a trackpointos gond.
3. Szerintem meg mindenki azt csinál a gépével amit akar, ha úgy tartja kedvem leszedem az egész szart amit a géphez adtak, és felteszek egy zimbabwei xp-t, a laptop gyártója nem akadályozhat meg ebben.
Itt a málykroszoft a ludas szerintem, mert nem támogatja a buherálást (lusták belerakni azt a pár drivert).
4. Rövid fejszámolás után rájöttem, hogy a 4-5 gb hely a vinyóm több mint 10%-át teszi ki, nekem pedig kell a hely, lecserélni meg nem akartam a hdd-t. A recovery partíció fasza dolog, de nekem nem éri meg. Rendszeresen kimentem az adataimat, de ha beütne valami mégis, akkor is meg lehet menteni őket.
Összegezve az egészet, úgy érzem ott követtem el a hibát hogy leszedtem egy már jól működő rendszert, a LINUXomat, de kellett a hely. Amint lesz időm és helyem, visszapakolom, és XP-t csak akkor bootolok ha tervezőprogit kell használnom.
Különbözőek vagyunk, különböznek az igényeink, én pl azt nem szeretem ha egy laptopot nem használhatok úgy ahogy akarok, az IBM vagy az M$ hanyagságából.
Erre a ''macsó vagyok'' meg ''tisztességesen feltenni egy XP-t'' dologra most reagáljak egyáltalán? Nem hiszem hogy sok értelme lenne... -
Daneey
tag
válasz
nohabmozdony
üzenetére
Én használni fogom a recovery szolgáltatását a gépnek, de azért lesz egy angol (magyar is jó
) használati utasítása, mit hogyan kell használni? Mert így ahogy mondtátok, 7 CD, minden egyéb... elég bonyolultak tűnik, de remélem csak tűnik... 
A 7 CD-t nem lehet 1 v. 2 DVD-re is kiíratni? -
--=Gefi=--
tag
válasz
nohabmozdony
üzenetére
Tökéletesen egyetértek, én sem fogalmazhattam volna meg jobban
Emellett biztos jön majd olyan válasz is, hogy dehát nekem dobozos XP-m van rajta, és teljesen jól működik. A kivétel erősíti a szabályt. Az IBM nem véletlenül rak olyan XP-t a gépre amilyet. Az XP amúgy is egy érzékeny oprendszer driver/finomhangolás szempontjából, én is csak azt tudom javasolni, hogy amint a kezetekbe kerül a noti, legyártjátok a 7 CD-s backupot, aztán testreszabás, meg fontos adatok felpakolása után mehet a rescue media. Persze lehet hogy sose lesz rá szükséged, de sohasem lehet tudni...
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Direct One (műholdas és online TV)
- Formula-1
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) használati utasítása, mit hogyan kell használni? Mert így ahogy mondtátok, 7 CD, minden egyéb... elég bonyolultak tűnik, de remélem csak tűnik...