Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Yaye

őstag

válasz Shadowfax #1905 üzenetére

OFFba nyomom, elvégre ez R+Z totyik... :B

Ha megnézed, eléggé kihangsúlyoztam rögtön az elején hogy kizárólag a saját t43-amról írom, azt, amit.
    Az hogy hangos és sípol, pont az ismertebb jelenségek közé tartozik, amikről sok helyen szó esik a fórumokon, tehát nem épp egyedi jelenség. Végig arról írtam, hogy én miért gondolkodom a cserén. Elképzelhető, hogy a Thinkpadek minősége azonos típuson belül is annyira ingadozó, hogy másoknak az említett dolgok egyáltalán nem jelentkeznek, ők örüljenek, de a pakliban attól még benne van mindez, és szerintem nem árt megemlíteni őket, mint tapasztalatot, hogy ilyen is van, és hogy a T sem mindig fenékig tejföl, főleg olyasvalakinek, aki maga is Thinkpad vásárlásán gondolkozik. Ennyi :)

Az USB kérdés szerintem elég objektív dolog a T43 és az R60 összehasonlítása során. Ebben a relációban nem releváns, hogy a többi T-ben és a régebbi R-ekben is csak kettő van/volt.

Előbb azt veted a szememre, hogy olyan dolgokat panaszolok föl, ami lehet hogy csak nálam van, rögtön utána meg az a baj hogy olyasmit emlegetek ami minden T-nek sajátja? Szerintem bármennyire is respektáljuk a Thinkpadek kvalitásait, igenis szólni kell a negatív tapasztalatokról is, akár általánosak, akár egyedi (vagy legalábbis nem általános) jelenségek.
    Nem hiszem hogy bárki, aki akár csak átlagos figyelmességgel olvasná végig a hsz-emet, félre lenne tájékoztatva. És hidd el, nem érzem úgy, hogy ''megszívtam'', sem pedig hogy ''szar'', mert egyáltalán nem az. Csak épp nem hibátlan, mint ahogy sokan a T sorozatot látni szeretnék.

ui: Ja igen, említettem már, hogy ideiglenes rossz pixeleim is szoktak lenni? Egyszer csak megjelennek, és a következő bootolásig nem is tűnnek el. Van hogy színes, most épp fekete... Néha hetekig nem fordl elő, ma ez a második. Lehet hogy meghajtó probléma (gyári driver van fönt), de az is előfordulhat hogy hardveres. :F Soha nem fog kiderülni, mert nem zavar kölönösebben (főleg hogy viszonylag ritka jelenség), de azért megemlítem.

• N

csendes tag

válasz Shadowfax #1905 üzenetére

Egy T43 alapján.... ha egynek nem merev a kijelzője, akkor gondolom a többinek sem az.

Egyébként igen, egy korábbi generációs T volt összehasonlítva egy újabb R-rel, amiben lehet tényleg az újabb R a jobb. Remélem viszont, hogy a T60 jobb mind a T43-nál, mind az R60-nál.

Halljátok, nem segítetek eloszlatni a kétségeimet, hogy megéri-e a T....

Aktív témák