Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax
üzenetére
OFFba nyomom, elvégre ez R+Z totyik...

Ha megnézed, eléggé kihangsúlyoztam rögtön az elején hogy kizárólag a saját t43-amról írom, azt, amit.
Az hogy hangos és sípol, pont az ismertebb jelenségek közé tartozik, amikről sok helyen szó esik a fórumokon, tehát nem épp egyedi jelenség. Végig arról írtam, hogy én miért gondolkodom a cserén. Elképzelhető, hogy a Thinkpadek minősége azonos típuson belül is annyira ingadozó, hogy másoknak az említett dolgok egyáltalán nem jelentkeznek, ők örüljenek, de a pakliban attól még benne van mindez, és szerintem nem árt megemlíteni őket, mint tapasztalatot, hogy ilyen is van, és hogy a T sem mindig fenékig tejföl, főleg olyasvalakinek, aki maga is Thinkpad vásárlásán gondolkozik. Ennyi
Az USB kérdés szerintem elég objektív dolog a T43 és az R60 összehasonlítása során. Ebben a relációban nem releváns, hogy a többi T-ben és a régebbi R-ekben is csak kettő van/volt.
Előbb azt veted a szememre, hogy olyan dolgokat panaszolok föl, ami lehet hogy csak nálam van, rögtön utána meg az a baj hogy olyasmit emlegetek ami minden T-nek sajátja? Szerintem bármennyire is respektáljuk a Thinkpadek kvalitásait, igenis szólni kell a negatív tapasztalatokról is, akár általánosak, akár egyedi (vagy legalábbis nem általános) jelenségek.
Nem hiszem hogy bárki, aki akár csak átlagos figyelmességgel olvasná végig a hsz-emet, félre lenne tájékoztatva. És hidd el, nem érzem úgy, hogy ''megszívtam'', sem pedig hogy ''szar'', mert egyáltalán nem az. Csak épp nem hibátlan, mint ahogy sokan a T sorozatot látni szeretnék.
ui: Ja igen, említettem már, hogy ideiglenes rossz pixeleim is szoktak lenni? Egyszer csak megjelennek, és a következő bootolásig nem is tűnnek el. Van hogy színes, most épp fekete... Néha hetekig nem fordl elő, ma ez a második. Lehet hogy meghajtó probléma (gyári driver van fönt), de az is előfordulhat hogy hardveres.
Soha nem fog kiderülni, mert nem zavar kölönösebben (főleg hogy viszonylag ritka jelenség), de azért megemlítem. -
N
csendes tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Egy T43 alapján.... ha egynek nem merev a kijelzője, akkor gondolom a többinek sem az.
Egyébként igen, egy korábbi generációs T volt összehasonlítva egy újabb R-rel, amiben lehet tényleg az újabb R a jobb. Remélem viszont, hogy a T60 jobb mind a T43-nál, mind az R60-nál.
Halljátok, nem segítetek eloszlatni a kétségeimet, hogy megéri-e a T....
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- E-book olvasók
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS Rog Strix Magyar Gamer Laptop 144Hz 3MS i7 10750H 16GB 512SSD GTX 1660 Ti 6GB
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U GeForce MX330 16GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Soha nem fog kiderülni, mert nem zavar kölönösebben (főleg hogy viszonylag ritka jelenség), de azért megemlítem.