Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-02 21:11:34

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5027) elektrotank


elektrotank
tag

Én ma toltam ki a játékot. Sajnos a 3 befejezés közül a legrosszabbat fogtam ki :U Úgy, hogy valamit nagyon elszúrtam a döntések alatt :DDD Jó lenne újrajátszani Ciri megtalálásától. Eredetibe vettem dobozosan, kaptam hozzá polót, fémdobozt stb... mindezt 13-ért és még egy köszönö címke is volt a többi mellékelt cucc mellett, amiért megvettem. Minden penit megért, a játék gyönyörű, a magyar felirat meg első osztályú. Persze voltak alkalmak, amikor kissé felhúzott a játék néhány szerencsétlenség miatt vagyis vannak hibái, de nem vészesek. Mindenkinek tudom ajánlani, még az 1-2 rész ismerete se szükséges hozzá különösebben, ezt igazolom, én se ismertem az 1-2. részt. Az elsőt elkezdtem, de nem tetszett benne a harcrendszer, ezért abbahagytam. Aki ezt elkezdi, annak hatalmas élménybe lesz része, főleg (SPOILER LEHET), amikor Ciri-t irányítja. Valami eszméletlen jó vele harcolni. (SPOILER VÉGE)

Nekem jelenleg az év játéka, a DLC-re elő vagyok jegyezve, természetesen ez is dobozos, ha már az alapjátékot is így találtam meg.
Azt tudom, hogy elvileg egy külön történetszál lesz, de ebből kiindulva, ha ebből a 10 órás gameplay-ből viszonyt lehet folytatni valami nővel, meglehet e tenni anélkül, hogy Yen (avagy másnak Triss) megharagudjon miránk? :DD

(UI: aki esetleg tudja mely döntésekkel lehet Happy Endet varázsolni, szívesen várom őket privátva... :R ;] )

Értékelés: 10/10

[ Szerkesztve ]

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.