Hirdetés

2023. február 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Krenlo


Krenlo
újonc

Üdv mindenkinek! Szeretnék nyitni egy topicot, hogy mindenki tudja itt is hirdetni az április 4.-én induló The Elder Scrolls Online guildjét. Kezdeném is :)
Elsősorban elmondanám, hogy a Daggerfall Covenant frakcióhoz vagyunk hűek
Mi vagyunk a Hungarian Covenant. Eddig 13 taggal büszkélkedhetünk, de célunk elérni megjelenésre az 50-et. Vezetőségünk egyik tagja 32 embert szervez még ezen a 13 tagon kívül, van közöttük pár ember, akik viszont gondolkodnak, hogy egy másik frakcióhoz csatlakoznak, szóval a létszám még bizonytalan.
Nálunk nincsenek szabályok, 20 év felettiek vagyunk, diákok és dolgozó emberek, szóval a csapatépítő tréningeket a hétvégére tervezzük mindenképp, értsd: PVP és PVE. És nyilván nem kötelezhetünk senkit sem, hogy részt vegyen, szóval nálunk nincs olyan, hogy ha nem jössz, akkor ki vagy dobva.
Célunk egy nagy baráti társaságot (mivel a baráti társaság már adott, már csak a 'nagy' része kell :) ) összehozni és csinálni azt amit szeretünk, amihez értünk, a hobbinkat: játszani.
TeamSpeak-el rendelkezik a csapat, aminek használata nyilván nem kötelező, de mondjuk opcionális egy PVE-nél :)
Ha esetleg lenne kedvetek írjatok e-mailt a hungarian.covenant@gmail.com -ra és keressetek fel minket facebook-on is: https://www.facebook.com/groups/404342679707226/
Várjuk a jelentkezőket, nézzétek meg a csoportot, csatlakozzatok, írjatok e-mailt és áprilisban hasítunk. :)
Üdv,
Krenlo

(#2) ABorignial válasza Krenlo (#1) üzenetére


ABorignial
csendes tag

Szia !

Ha esetleg a Packtnél is csináltok guildet szólj ! ;)

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.