- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis frissítés:
WPA3-mal is megy
-
-
-
válasz
Hieronymus #15 üzenetére
Pl ezt. 🤣
-
válasz
Hieronymus #13 üzenetére
Egy tisztítás 35K, hivatalosan, az Ariston márkaszerviz megköveteli, viszont 2 évente, és akkreditált szerelővel.
-
válasz
Hieronymus #11 üzenetére
És mit kezdesz ezzel az információval?
Lekapcsolod a bojlert vagy a klímát ha fogyaszt?
Például: volt már olyan, hogy az ADAX KT-906-ot bekapcsolva felejtettem.
Az okosbojler fogyasztásából lehet következtetni a vízkővességének fokára.Amúgy még a mobilkütyük fogyasztását is mérem, vagy a négy darab elektromos rollerét, nem azért mert ha sokat fogyaszt akkor nem töltöm, hanem kíváncsi vagyok, hogy havonta mennyibe kerülnek.
-
Igen, értem én persze, csak nekem itt a megtérülés nem igazán volt klasszikus értelemben szempont. Számomra a lényeg ebben a tekintetben az volt, hogy féláron kapom most meg akcióban. Ezen túlmenően már többel nem számoltam.
Példa. Van, aki azért vásárol hűtő-fűtő klímát, mert úgy számol, hogy olcsóbb H-s tarifán mint gázzal fűteni, pl azért, mert nem fér bele a havi limitbe télen, és utána már 7x annyi lesz a tarifa. Ezzel szemben nekem azért van hűtő-fűtő klímám, mert nyáron használom csak, mivel nem akarok 35C fokos lakást, viszont én beleférek bőven a gáz limitbe, és nekem nem érné meg - utánajártam és számoltam - külön egy kábelt behozatni a falig az oszloptól 200K-ért, aztán szekrényzetet kialakítani még 150K-ért, majd szétveretni a lakást, azért, hogy legyen H tarifám.
Nálam tehát az okoskonnektorba való invesztálás elsődlegesen a rögtöni, és azonnali 49%-os megtakarítás miatt volt (ha nincs az akció, akkor valószínűleg nem is mozgat meg a dolog), aztán az olyan finomságok okán, mint: folyamatosan tudom monitorozni mindegyik helyiség fogyasztását, és távolról tudom ki vagy bekapcsolni. Sőt távolról látom, hogy megy e bojler, vagy megy e klíma, miközben vásárolok. A lakás minden olyan helyiségében van legalább egy ahol nagyfogyasztók vannak.
-
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
Mennyi idő alatt térül meg? Teszem azt kimegyek a másik lakásba, a másik városba, már elegendő onnan lekapcsolnom az okosbojlert, a illetve a lakás összes olyan konnektorát amit vezérel. Ha emiatt nem történik zárlat (oké ezt nem tudom meg, hogy nem történt) akkor már megtérült. Folyamatosan monitorozza a fogyasztást és felderíthetőek vele rejtett nagyobb fogyasztók is a lakásban.
A megtérüléshez annyit még, hogy 9000 Ft helyett 4500 Ft volt databja. A fele már megtérült az eredeti árának.
-
-
-
Külön is lehet:
Ma érkezik még kettő, a dual SD300 olcsóbb akcióban mint a sima.
Alza alkalmazásból küldve: https://www.alza.hu/tesla-smart-plug-sp300-3-usb-d7987992.htm
Azon van USB-A 2x és USB-C 1x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Évek óta vannak itthon fogyasztásmérőim. Pl EMOS P5821-em, vagy újabban Solight DT26-osok ebből kettő is. Viszont most...
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen TV-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Google Pixel topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest