- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Mikor lesz ma a bemutató?
-
lócitrom
őstag
válasz
TechMagneTic #12 üzenetére
az adatokkal amúgy is dolgozhat, ha nem egyetlen alkalmazás kezeli, mert az ökoszisztéma attól még adott. abból indulok ki, hogy egy mérleg nem személyes eszköz. persze aki mondjuk egyedül él annak minden személyes a saját egyszemélyes háztartásában.
-
-
l!nk87
aktív tag
Ha egy cég termékeit használod, azért jó, ha ehhez nem kell több alkalmazás. Amúgy a Zepp (korábban Amazfit), a Zepp Life (korábban már nem is tudom, hogy mi volt) egy alkalmazásban kezelt mindent, összefüggtek az adatok.
A huawei egészség app együtt kezel mindent egy helyen.
-
lócitrom
őstag
7 óta elég a Mi Fitness. de azt érteni kell, hogy a gyártási mizériák miatt kellett szenvedni az alkalmazásokkal évről évre. az mondjuk érdekes hogy egy mérleget mért kezelne ugyanaz az alkalmazás, ami mindemellett a személyes hordozható eszközöd kezeli. ez számomra nem annyira evidens. nem tudom a Huawei hány alkalmazást használ.
-
l!nk87
aktív tag
Az igazat megvallva a Xiaomi-nak a karkötőkhöz tartozó alkalmazást kellene normálisan megcsinálnia, a termékekkel sose volt semmi gond(főleg azoknak, akik értették a termék rendeltetését).
A kezdetektől használtam a band szériát 1; 1s; 3; 4; 5; 7; 7 pro, ez idő alatt csak 4 fajta gyári program volt hozzájuk és minden váltásnál visszalépésnek éreztem a programokat. A Mi Fitness app volt számomra a legalja, ami ugye nem kompatibilis a xiaomi mérlegemmel, így már kétfajta app kellettNem rég átjöttem a Huawei vonalra és hihetetlen mennyit hozzá tud tenni egy ilyen karkötőhőz egy normális app, amivel foglalkozik is a gyártó. Legalább 5 éves lemaradásban van a Xiaomi véleményem szerint, amit nem is fog (akar) behozni.
-
fogselyem
senior tag
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Szerintem nem fogod megbánni, hogy megvetted.
Nekem a legjobban az tetszik, hogy ébresztésnél a csuklómon rezeg a karperec, nem verek fel senkit az ébresztéssel. -
Kíváncsian várom, lehet beruházok egyre .
-
Solten
őstag
Gondolom akkor az arat is szepen hozzaigazitjak... Ar/ertek bajnok Xiaomi a multe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest