Új hozzászólás Aktív témák

• raziel01
    veterán

sziasztok! nem küldtem még vissza temu-s cuccot, most viszont lenne valami, amit bontatlanul visszaküldenék, mert rájöttem, hogy nem lesz jó nekem, vettem helyette másikat. az lenne a kérdésem, az 5200 ft-os vásárlási limit nagy részét (4000 ft) ennek a terméknek az ára teszi ki, vettem mellé kb. féláron egy másik terméket is, azzal együtt lett meg az 5200 ft-os limit. a kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben hogy számolnak? levonjánk a visszaküldött termék árából a postaköltséget, amit csak azért nem kellett fizetnem, mert a visszaküldött termék árával elértem a limitet? vagy esetleg azt a kedvezményt fogják levonni a visszatérítendő összegből, amit a plusz az akciós termékre kaptam? vagy semmi ilyesmi nincs, ha esetleg egy 1000 ft-os bizbaszt rendeltem volna a visszaküldendő termékek mellé, amit 5 ft-ért odaadtak, akkor 5 ft-ért kaptam valamit, amit ideutaztattak kínából, plusz állják a visszaküldött termékek postáját stb? azért ez elég abszurd lenne. :)

Az első visszaküldés minden rendelésből ingyenes tök mindegy milyen áron vetted. A teljes árát visszakapod a terméknek amit fizettél érte. Én is küldtem már vissza 5 ezres cuccot, mert nem lett jó. Mellette az 5 Ft-ért vett cuccot meg megtartottam. :D

Új hozzászólás Aktív témák