Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sobriety
tag
Tudtok olyan videókról, amiket könnyű szívvel lehetne ajánlani? Eddig jobbára tartalmilag igen híg alkotások kerültek utamba, értsd: nyugdíjas fószer 20 percig taglalja 4x újrakezdve, hogy ne az egész vagyonunkat tegyük fel 1 lapra, ez mehetett volna 5 másodpercben is.
Valami belemenősebb, száraz kellene. -
Sobriety
tag
Hagyjuk már ezt a meggazdagodás mantráját. Ez azok szájába való, akiket beszippant a marketing és megvehetők üres frázisokkal, tiszta MLM-alapanyagok. ÉS mi a jóisten lenne akkor, ha nem meggazdagodni lehet, hanem simán csak pénzt keresni (pénzből)? Az már nem is jó? Tudom, hogy tudod, csak báncsa ja szemem.
-
Sobriety
tag
Mivel úgy sem beszél senki, itt egy csokor kérdés nektek, tőlem.
Topiknyitó srác mondókája szerint az indulótőkéjét megduplázta, ha emlékezetem nem csal, 1 hó alatt. Kétkedve olvastam. 2008-ban ez vagy ha nem is ez, hasonló mutatvány tényleg kivitelezhető volt? Összevetve az elmúlt évekkel az ideit, mennyi ráció van valutapiacban? A topik halottságával érdemes párhuzamot vonni? Érdemes beleásni magát az embernek a témába vagy jelenleg halott ügyként aposztrofálható ez a terület?Az ember pszichológiájára, önbecsapásaira, pótcselekvéseire van némi rálátásom. Olvasgattam is: vegyük a sportfogadást, azon belül is az arbitrázs jelenségét. Kevesebb piti dolgot láttam életemben: még nagyobb tőkékkel is filléres (pár ezres) a nyereség és havi 1-2-3 alkalom van, amikor fennáll, persze az elméjüket fátyol alatt tartó játékszenvedély a realitásokat nem épp az elsők között szerepelteti ezeknél az embereknél. Tehát ha itt vagy közel itt tart most a devizával való kereskedés ma, mint a fenti példa, akkor úgy nagyon nem erőltetném. Nincs múltam, nincs rálátásom, ezért kérném a szakvéleményeket.
Sokszor említik, hogy egyéb tőzsdei/kívüli tevékenységekkel (sokkal) többet lehet szakítani, mint devizapárokkal, mire gondolhatnak az ezt hangoztatók?
Középhaladó szintnél (nem én) átlagos havi 4% profit reális? Esetleg ez sokka lhektikusabb annál, minthogy átlagolni lehessen?
-
Sobriety
tag
Úgy is pangunk ebben a herezacskótérfogat-növelő melegben, boldogítom hát a betérőket pár kérdéssel. Kiemelném megint, hogy nem a vak és heves, pillanatnyi lelkesedés hívta életre ezt a csokrot, teljesen nyugodt vagyok, lassan is pislogok, meg szuszogok, meg nem is remélek semmit. Csak a hangulat miatt. Nem árt picit tanulnom sem. Egymagam nem megy a témában, így segítsetek.
Mennyire életszerű manapság a skalpolgatás, életszerű volt-e valaha is? Mondanak olyat is, hogy forexhez nyúlni ma már nem is érdemes, akkora oldalazások vannak csak. Nem tudom mi az igaz. Milyen netkapcsolat szükséges, mennyire számít az alacsony pingidő? Hány ms a maximum, amivel neki lehet vágni? Elsősorban daytrade, amit magamhoz valónak érzek. -
Sobriety
tag
Sziasztok. Már ismerkedtem a témával, de még akad jócskán pár kezdő kérdésem (nem, nem kergetek Szent Grált). Adóügyi vonatkozása érdekelne a dolognak! 16%-ról tudok. Az origo.hu szerint évi 600.000 profit alatt nincs adózási/bejelentési kötelezettség, ezt nem tudom igaz-e erre is (vaterázók kapcsán volt ilyen cikk). A másik, hogy milyen keretek között lehet/érdemes ezt csinálni? Vállalkozóként? Kisvállalkozóként? Ezeknek ugye bevételtől függetlenül van költségvonzata, ami nem is biztos, hogy visszajön, tehát adódik a kérdés, hogy lehet-e űzni ezt a sportot, mint nemvállalkozó, illetve miként lehet.
Nincsenek nagy álmaim, illúzióim, sem tőkém, távlati a kíváncsiságom, ha esetleg sikerülne belemerülni, tudjam jól csinálni, pluszprobléma, pluszstressz nélkül. Egyébként tömény lélekölőnek vélem és azt hiszem a lelki oldala nálam a szűk keresztmetszet, részben tudom csak összerakni az okait. Talán az, hogy látok itt másokat, titeket, beszélgetni a témáról, a tudat, hogy más is foglalkozik ezzel és nem csak mint ide-oda pingpongozódó szerencsétlen az életben, ez talán elég lesz ahhoz, hogy a gátakat áttörjem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Óra topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én inkább gyorsan túlesnék rajta, minek húzni?