Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tlac

nagyúr

válasz Fecdzo #6514 üzenetére

KOZBEN SEMMIT NEM VALTOZTATTAM A SZABALYOKON ES MINDENT KOTOK AMIKOR KOTNOM KELL!!!

ezt egy adaptív neurális hálózattal szépen meg lehet szegni :)
    fogalmam sincs, hogy a gyakorlatban mire lehet képes, de arra gondolok, hogy a hálózatot nem csak előre betanítanám, de menet közben is változhatna, abban a reményben, hogy így tudna folyamatosan alkalmazkodni a piaci környezethez

• Ferdzsoo

addikt

válasz Fecdzo #6514 üzenetére

Sok sikert! És nagyon szép eredmények! :R

Azért abban egyet kell értsek tlac-al hogyha egy 202 munkanapos drawdown-al indultok, nemigazán tudom elhinni hogy több mint egy év vesztő után nem állítanátok le a robotot. Sőt úgygondolom sokkal előbb leállítanátok. :K
    202nap szerintem is rengeteg. Szvsz. bár én senki nem vagyok :) , úgy gondolom hogy midnen olyan robot amit egészen 10+ évekre visszamenőleg tesztelnek, nem ad valós értéket. Egyszerűen változik a piac folyamatosan. Engem biztosan nem érdekelne hogy a robot 2000-2005-ig milyen eredményeket produkált. Viszont az utolsó 2-3 évet biztosan hatványozottan venném figyelembe, az utolsó 1 évet pedig 5x súllyal.
    Ember legyen a talpán aki éles számlán kivár egy 202 napos DD-t. És sajnos sosem tudhatod hogy "lehet hogy most van az a pont amikor annyira megváltozott a piac hogy nem fog hosszútávon nyereséges lenni a robotom"?
    Term. ezek elméleti dolgok és isten lássa lelkem nem kívánom hogy így járjatok, de matematikai szinten ugye ez is bennevan. :U
    Mégegyszer sok sikert, és biztosan kaszálni fogtok!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés